Recente berichten

Raw food
Ik mag graag een worteltje of radijsje verschalken, maar een compleet dieet van altijd en alleen rauwe materialen? Dat gaat wel heel ver, zoals we gisteravond konden zien bij de aflevering van het verrassend onderhoudende RTL4 kookprogramma Wie is de Chef? Petra is raw food adept, en dat betekent ... lees verder...

Spaghetti vongole
De afgelopen dagen heb ik verschillende gerechten gekookt uit het reisboek Proef Londen. Zoals de Spaghetti alla vongole van Giorgio Locatelli. Ah! Spaghetti met venusschelpjes! De allerallerlekkerste at ik ooit als lunch in het haventje van Portofino, maar daar zal de couleur-locale-factor wellicht ... lees verder...

Boekrecensie Proef Londen
Amsterdammers hebben het op culinair gebied reuze getroffen. Gespecialiseerde winkels, markten en restaurants in overvloed, toch? Maar afgezet tegen Londen lijkt ons hoofdstedelijke aanbod ineens op dat van een troosteloos gehucht in Slovenië of Litouwen. Nee Londen, dáár moet je wezen! In het ... lees verder...

Blauwe bessen
Het is fruitweek geloof ik. Eerst was ik in een kersenboomgaard, toen bij een frambozenkwekerij en gisteren zat ik midden tussen de blauwe bessen. Aanleiding was een persbericht dat blauwe bessen zo gezond zijn. Want rijk aan antioxidanten, het moderne toverwoord; hoe we het ooit zonder ... lees verder...

Kookprogramma Wie is de chef?
Gisteravond begon er een nieuw Nederlands kookprogramma op televisie waar ik al eerder over schreef en zowaar, het valt niet tegen! Voorwaar een verheffende, nee zelfs spectaculaire mededeling gezien de algeheel treurige toestand der vaderlandse kooktelevisie waar ik regelmatig om ach en wee. In Wie ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 478
- Pagina 479
- Pagina 480
- Pagina 481
- Pagina 482
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


