Recente berichten

Nieuwe serie Great British Menu
Het is werkelijk niet te geloven. Hoe doen ze dat toch? De Engelsen hebben op het moment niet één, maar twee dagelijkse kookprogramma's die mij aan de buis kluisteren. Totaal verschillend, allebei verslavend leuk, goed gemaakt, pure culi-entertainment van het hoogste niveau. De ene met amateurkoks ... lees verder...

Kookboek Zus & Zo
Mijn favoriete Keurslager-om-de-hoek heeft behalve onvolprezen venkelworstjes, verstand van vlees en een niet stuk te krijgen humeur nu ook een kookboek in de aanbieding. Zus & Zo heet het, met recepten van chefkok Jeremy Vermolen (restaurant Den Dieje in Roosendaal) en zijn zus ... lees verder...

Hopsaké
Ik weet bedroevend weinig van saké. Zeg maar gerust niks. Tot gisteravond. Er viel iets te vieren en derhalve werd ik meegetroond naar de Japanner. Dan ook maar meteen de beste Japanner in de wijde omtrek, Yamazato, want als je het doet, moet je het goed doen. Naast een wijnkaart hadden ze ook een ... lees verder...

Delia Smith: How to Cheat
Officieel was ze al een tijdje met pensioen, maar de geraniums (geraniumjam, geraniumtaart, geraniumstoofschotel à la greque) gingen kennelijk vervelen. Dus Delia is back! Dan heb ik het natuurlijk over Delia Smith. De keurige Engelse dame met recepten die nooit en te nimmer kunnen mislukken. Die ... lees verder...

Oranje citroen
Ondanks berichten in de pers over speciale oranje bloemkolen ter ere van het naderende EK en de sinds jaar en dag befaamde oranje HEMA-tompoezen-bij-nationale-gelegenheden, keek ik toch even raar op toen ik bij de groenteboer knaloranje citroenen zag liggen. Die zijn er vroeg bij, dacht ik nog. Maar ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 484
- Pagina 485
- Pagina 486
- Pagina 487
- Pagina 488
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »