Recente berichten

Kookboek 2: the making of (1)
Een kookboek uitbrengen is leuk, maar twintig kookboeken uitbrengen lijkt me nog veel leuker. Ach, de aanblik van zo'n ferme rij op de boekenplank, met hoogtijdagen onverwijld uitgebracht in een luxueuze goud-op-snee verzamelbox. Enfin, niet teveel doordraven nu. Voorlopig ben ik druk bezig met ... lees verder...

Kookboek Trifle
Is er een Engelser nagerecht dan de trifle? Toch schijnt ‘ie in Nederland weinig bekend te zijn. Ik zal het even voor u samenvatten: een schaal met onderin een laag zompige cake of lange vingers met jam en/of gelei en vaak ook sherry of iets ander alcoholisch en vruchten, daarop custardvla en het ... lees verder...

Als eten even moeilijk is
Hap, slik, weg. Je staat er niet bij stil dat zulks niet iedereen gegeven is. Een opvallend boekje dat net uitkwam is helemaal gewijd aan recepten speciaal voor mensen met slik- en kauwproblemen: Als eten even moeilijk is. Of het nu gaat om recent pijnlijk bezoek aan tandarts of, o gruwel, ... lees verder...

Tana Ramsay’s Familiekeuken
Ik had het vorige kookboek van Tana Ramsay (inderdaad, de vrouw van Gordon) al eens in de boekhandel ingebladerd, maar intussen is er alweer een vervolg uit: Tana Ramsay's Familiekeuken 2 geheten. Een kookboek specifiek gericht op gezinnen met kinderen. En zowaar, ook de Ramsaykids ‘hebben de ... lees verder...

De eerste Lambada’s zijn gesignaleerd
Enigszins tot mijn verbijstering had de groenteboer bakken Lambada's staan. Echte Lambada's? Is dat niet een tikkeltje aan de vroege kant, zelfs voor een vroeg aardbeienras als deze fruitige jongens? Volgens de groenteboer is er ook maar één kweker in heel Nederland die ze kan leveren. Dat ga ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 482
- Pagina 483
- Pagina 484
- Pagina 485
- Pagina 486
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »