Recente berichten
Nieuwe hoge hakken in de keuken
Dames in de keuken zijn wezenlijk anders dan mannen in de keuken. Geen gepoeha met Japanse zalmfileermessen, kaviaarlolly's en moleculair stikstof, maar gewoon niet al te ingewikkelde recepten die je je vriendinnen danwel geliefde probleemloos kunt voorschotelen. Het vorige boek van Hoge hakken in ... lees verder...
Saus inkoken
Ik wilde bijna schrijven ‘Ik krijg de raarste vragen van lezers toegemaild'. Maar dat klopt niet, want vragen zijn natuurlijk nooit raar. Zoals deze van Eugenie: ‘Ik heb altijd moeite met iets te laten inkoken, moet dat op laag of juist op hoog vuur? Ook wil ik vragen of er op je site een recept ... lees verder...
Kookboek 100 recepten met de blikopener
Een béétje huisvrouw kan toveren met een blikje. En schaamt zich daar helemaal niet voor. Maar je hebt natuurlijk blikken en blikken. Anaïsa Bruchner schreef een leuk kookboekje geheel gewijd aan blikvoer: 100 recepten met de blikopener. En dan geen onzin à la ‘warm het blik bruine bonen op in zijn ... lees verder...
Risotto met garnalen, doperwten en koriander
(4 personen) Bereiden: 30 minuten Deze simpele doch smakelijke risotto is een feest voor het oog door de combinatie van roze en groen. Bovendien met een verrassende oosterse twist door de toevoeging van verse koriander. Maar mocht je daar niet van houden: niets houdt je tegen om de koriander ... lees verder...
Masterclass ui snijden met Cees Helder
Zojuist heb ik van Cees Helder (ik mag meneer Helder zeggen) haarfijn uitgelegd gekregen hoe je een uitje snijdt. Hoe dat zo? Uitgeverij Mo'Media presenteerde vijf nieuwe kookboeken en had de illustere sterrenchef speciaal voor deze taak over laten komen. Vorig jaar hadden ze hem ook al doen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 487
- Pagina 488
- Pagina 489
- Pagina 490
- Pagina 491
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »