Recente berichten

Kookboek Kookschrift voor feestdagen
Gisteren schreef ik al over het groene Kookschrift voor elke dag van Yolanda van der Jagt. Tegelijkertijd verscheen er een tweede, rode kookschrift. Omdat er naast gewone dagen gelukkig ook bijzondere dagen zijn, is dit Kookschrift voor feestdagen gewijd aan recepten voor allerhande vreugdevolle ... lees verder...

Kookschrift voor elke dag
Na haar vrolijke lenteboek Lekker Hollands komt Yolanda van der Jagt dit najaar maar meteen met twee nieuwe boekjes op de markt. Een rode en een groene. Geen kookboeken, maar kookschriften, naar eigen zeggen het hoopvolle begin van een complete serie. Zelf houdt ze al sinds jaar en dag haar recepten ... lees verder...

Kookboek Fresh
Vanaf een onvervalst jaren-70-cover glimlacht de Nieuwzeelandse Annabel Langbein tussen de sperziebonen door. Dan heb ik het natuurlijk over haar nieuwste boek Fresh, een titel die kennelijk te moeilijk was om te vertalen. De ondertitel ‘Kook en proef de smaak van de seizoenen' geeft precies aan ... lees verder...

Nog beter koken met De Perfecte Kok
Als je eenmaal de perfecte kok bent, kun je dan nóg beter koken? Wel volgens auteur Marcus Polman. Voor zijn eerste boek ging hij langs allerhande bekende en minder bekende Nederlanders voor perfect bereide klassieke recepten, voor zijn nieuwe boek, Nog beter koken met De Perfecte Kok, ging hij ... lees verder...

Nieuwe hoge hakken in de keuken
Dames in de keuken zijn wezenlijk anders dan mannen in de keuken. Geen gepoeha met Japanse zalmfileermessen, kaviaarlolly's en moleculair stikstof, maar gewoon niet al te ingewikkelde recepten die je je vriendinnen danwel geliefde probleemloos kunt voorschotelen. Het vorige boek van Hoge hakken in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 496
- Pagina 497
- Pagina 498
- Pagina 499
- Pagina 500
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »