• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Meet & Greet Karin

Zin om Karin Luiten in het echt te ontmoeten? Dat kan! Op zaterdagmiddag 22 november sta ik op de Indie boekenmarkt in Amsterdam. Een verzameling van ... lees verder...

Het kinderkookschort is er weer!

Terug van weggeweest: het enige echte Koken met Karin kinderkookschort! Hij was al een tijdje finaal uitverkocht, maar een nijvere magazijnpiet heeft ... lees verder...

Ingemaakte onrijpe vijgen

Een paar jaar geleden heb ik twee jonge vijgenboompjes geplant in mijn Normandische tuin, en sindsdien zit ik ernaast te wachten en te hopen. Vorig ... lees verder...

Recente berichten

Zelf vlees rijpen

Na alle informatie van de afgelopen week over vlees rijpen rijst onverbiddelijk de hamvraag: kun je nu zelf een biefstukje kopen en die pas een week of nog later opeten? Ja, mits. Zo moet je om te beginnen een goede slager hebben, eentje die precies weet wanneer de koe geslacht is, dus geen slager ... lees verder...

Gerijpt vlees proeven

Na al het gepraat over wel en niet gerijpt vlees tijdens ons rundercollege van slager Piet van den Berg raakt een mens nieuwsgierig. En hongerig. Smaakt gerijpt vlees nu echt anders, lekkerder? We togen ervoor naar het pittoresk-rustieke grill-restaurant De stad Rome in Warmond waar chef Fred ... lees verder...

Vlees rijpen: natte en droge methode

Globaal zijn er twee manieren om vlees te laten rijpen: nat rijpen, in vacuümgezogen plastic of droog rijpen, alias ‘op de wind'. Dat laatste klinkt rustieker dan het is, want het gebeurt niet zomaar ergens in de buitenlucht aan de waslijn, maar in een koelcel met behulp van een ventilator die koude ... lees verder...

Gerijpt vlees

Er is weer eens sprake van discrepantie tussen wat de consument wil en wat eigenlijk goed voor hem/haar is. De consument wil het liefst rood vlees, want koopt ‘op het gezicht'. En rood is vers. Hoe roder, hoe verser, hoe beter. Maar slager Piet van den Berg (en vele chefkoks met hem) gaan voor ... lees verder...

Kookboek Nigella Express

Ik vroeg me al af waarom van het onvolprezen programma Nigella Express (helaas vooralsnog alleen op de Engelse televisie - vanavond trouwens weer!) niet alle recepten op de website van Auntie Beeb stonden, maar dat mysterie werd snel opgelost: er hoort namelijk een boek bij. Natuurlijk! Dat ik daar ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 501
  • Pagina 502
  • Pagina 503
  • Pagina 504
  • Pagina 505
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN