Recente berichten
Bouchon in Lyon
Ik ben nog een beetje aan het bijkomen en uitbuiken van een weekje reisreportage in Lyon. Letterlijk, want ik heb me helemaal sufgegeten. Bij bouchon lyonnais denk je wellicht in eerste instantie aan de roemruchte tunnelfiles richting Méditerranée, maar nee. Het is een authentiek restaurantje ... lees verder...
Gordon Ramsay autobiografie
Een bullebak, briljante kok/ondernemer (twaalf restaurants met in totaal zeven Michelinsterren) en fucking markante tv-persoonlijkheid. Dat Gordon Ramsay, 40 lentes jong, zich aan een autobiografie gewaagd heeft is dus niet verwonderlijk. Van de week viel ik toevallig in een aflevering van Oorlog in ... lees verder...
Great British Menu
De BBC weet van geen ophouden. Nog maar net bekomen van een maandenlange serie Masterchef blijkt intussen alweer een nieuwe serie gestart van Great British Menu. Weet u het nog? Vorig jaar moesten 14 Engelse koks tegen elkaar opkoken om uiteindelijk voor Her Majesty the Queen een etentje te mogen ... lees verder...
Kookboek High Tea
Theefeestjes, ik ben er dol op. Niet dat gehang met borrelhapjes en een langzaam maar zeker teut wordende meute gasten, nee gewoon heel beschaafd keuvelen met grote potten thee en oeverloze schalen met lekkere zoete hapjes. Het nieuwe boek High Tea viel dan ook als geroepen in de brievenbus. ... lees verder...
Zeeduivel met garnalen in roomsaus
(4 personen) Bereiden: 25 minuten Smakelijke vismedaillons met grote garnalen in een romig sausje. Zeeduivel is een vrij stevige vis met slechts één dikke graat in het midden. Vraag de visboer om 'm met graat en al in mooie moten te hakken. Door de moten langs de graat in tweeën te snijden, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 503
- Pagina 504
- Pagina 505
- Pagina 506
- Pagina 507
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »