Recente berichten
Culinaire Almanak
Morgen ben ik de hele dag onder de pannen. En wel in het Twentse Diepenheim, dat bekend staat om zijn vele galerieën en zijn prachtige omgeving. Niet dat ik daar veel van mee zal krijgen. Samen met 9 andere culinaire proefpersonen gaan we namelijk gerechten proeven waarmee een béétje culisnob liever ... lees verder...
Restaurant Doozo
Vorige week mocht ik als tafeldame een avond mee met de mystery guest die alle vier de restaurants afging uit het tv-programma Mijn tent is top. Nu zit er toevallig eentje vlak bij mij om de hoek in Amsterdam, maar nee, ik trok het strootje voor Leeuwarden. Twee uur heen, twee uur terug voor een ... lees verder...
Mijn tent is top
Ik heb nu een paar keer gekeken naar het tv-programma Mijn tent is top van Herman den Blijker en ik moet bekennen, dat valt nog niet mee. 4 razendambitieuze en enthousiaste stellen die een restaurant beginnen, dat moet toch welhaast boeiende televisie opleveren? Nou nee. Het programma wordt ... lees verder...
Zalmbuideltjes met garnalen
(4 personen) Bereiden: 25 minuten Dit pakketje van gerookte zalm bevat smeuïge garnalen en tomaat, op smaak gebracht met o.a. een scheutje sherry. Het gerecht is helemaal van tevoren te bereiden. Onmisbaar instrument: plasticfolie waarmee je het geheel tot mooie strakke buideltjes ... lees verder...
Geglaceerde wortels
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Wie kan bij de groenteboer zo'n mooie bos peentjes weerstaan? Kook ze eens met een beetje boter en suiker zodat ze een mooi glanzend laagje krijgen. De karwijzaadjes en sinaasappelrasp zorgen voor een prikkelend fris accent. Karwij (ook wel kummel genoemd) ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 508
- Pagina 509
- Pagina 510
- Pagina 511
- Pagina 512
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »