Recente berichten

Microplane rasp
Madonna zong het al, ‘I'm a material girl'. Van spullen kun je namelijk wel degelijk heel erg gelukkig worden. Zo ben ik inmiddels al een tijdje blij gezegend met een Microplane rasp. De Rolls Royce onder de raspen. Naar verluidt is het culinaire wonder per ongeluk ontstaan toen een bakkende ... lees verder...

Reiskookboek Spanje
Na de succesvolle Reisboeken Frankrijk en Italië kon Spanje niet achterblijven. Dit keer heeft auteur Onno Kleyn de hulp in geroepen van Doro Viñas, Galicische kok te IJmuiden. ‘Natuurlijk, hele hordes toeristen voeden zich in Torremolinos en Lloret de mar met broodjes bal en sateetjes pindasaus', ... lees verder...

Culinaire Almanak 2007
Zojuist verscheen de geheel herziene Culinaire almanak, editie 2007, van Will Jansen. Met de beste (en slechtste) producten uit de supermarkt. Een vrolijkstemmend boekje, ondanks de treurige boodschap: ‘In ruim 80 procent van de gevallen is het dus absoluut niet lekker'. Dat geldt vooral voor het ... lees verder...

Eten op aarde
Als Linda Roodenburg iets doet, doet ze het grondig. Na het in kaart brengen van 13 Rotterdamse eetculturen in het onvolprezen Rotterdams kookboek werd het nu tijd voor het grotere werk: de rest van de wereld. Eten op Aarde is de nogal allesomvattende titel van haar nieuwe boek. Een flinke pil van ... lees verder...

Aardbeiensoorten
Heb je wel eens onderop een doosje in de supermarkt gekeken? ‘Aardbeien Klasse I' staat er meestal op. Wat voor ras er ook in zit, de veiling maakt geen onderscheid, ‘Klasse I' is ‘Klasse I'. Vraag de eerstvolgende keer dat je een doosje koopt eens welke aardbei het eigenlijk is! En neem geen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 510
- Pagina 511
- Pagina 512
- Pagina 513
- Pagina 514
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »