Recente berichten

Aardbeien voor beginners
Even voor de stadse types onder ons wat inzichtelijk onderwijs. Melk komt niet uit een blauw pak, maar uit een koe. En aardbeien komen van een plantje. Dat duurt even. Van de volle grond zijn er normaalgesproken pas vanaf 1 juni aardbeien. Dankzij het warme voorseizoen is het dit jaar iets ... lees verder...

Chocolate & Zucchini kookboek
Een beetje online foodie kent haar: Clotilde Dusoulier. De ranke Parisienne met vlotte (Amerikaans-)Engelse pen die onder de naam Chocolate & Zucchini een foodblog bijhoudt dat ferme aantallen bezoekers trekt. Omdat ook online kookschrijvers uiteindelijk toch het liefst een papieren boek willen ... lees verder...

Smaakaardbeien
Sinds vorige week weet ik dat er op de wereld wel duizenden aardbeienrassen zijn, in smaak variërend van heel zoet tot lichtzuur. En toch blijft het behelpen bij de groenteboer, om over de supermarkt maar niet te spreken. Kweker Jan Robben – overzichtelijk getooid met een rode aardbeienstropdas ... lees verder...

Magimix keukenmachine
Toevallig kreeg ik deze week twee verschillende mails met de vraag om advies over de aanschaf van een keukenmachine. Heerst het soms? Moederdagcadeaubonnen inruilen? Enfin, hoog tijd om eens een artikel te wijden aan de Magimix, de wat mij betreft beste keukenmachine die er is. Of eigenlijk moet ik ... lees verder...

Aardbeienproeverij
Ik ben net terug van een aardbeienreisje met 3 dozen verse Polka's in de handtas. Dacht je dat aardbeien alleen bestaan in de variëteiten 'Spaanse' en 'Hollandse'? Welnee! Een zestiental aardbeiminnende auteurs was vandaag bijeen in Oirschot om dat zelf in ogenschouw te nemen. De dag begon ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 508
- Pagina 509
- Pagina 510
- Pagina 511
- Pagina 512
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »