Recente berichten

Pavlova problemen
Ik heb de afgelopen dagen veel enthousiaste pavlovamailtjes mogen ontvangen. Maar ook een enkeling bij wie de pavlova mislukte. Tja, kan gebeuren. Daarom hierbij wat eerste-hulp-bij-pavlova-tips. Om te beginnen is iedere oven weer anders. Ik heb in mijn oven al talloze pavlova's gemaakt, maar ook ... lees verder...

Heston Blumenthal
Moleculaire gastronomie is ongetwijfeld allemaal reuze interessant, maar op de een of andere manier kan ik er niet warm of koud van raken. Het is niet anders. Vorige week dinsdag viel ik daarentegen toevallig in een ontzettend leuk kookprogramma. Nee niet op de vaderlandse treurbuis uiteraard, maar ... lees verder...

Blue Band Basis kookboek
Wie is er niet groot mee geworden: het Blue Band Basiskookboek? Zo'n handig klein boekje met ringband waarin stap voor stap allerlei basisbereidingen werden uitgelegd. En waarbij je de Blue Band zelf natuurlijk lekker verving door roomboter of olijfolie... Er volgden nog boekjes over soepen & ... lees verder...

Vorderingen kookboek Koken met Karin (4)
Mijn kookboek ligt bij de drukker! Nota bene helemaal in Hong Kong. Zelf nog nooit geweest, maar mijn boek dus wel. Het verzenden naar de drukker had nog wel enige technische voeten in de aarde omdat het - gelukkig maar! - geen standaard boek is maar eentje met een bijzondere afwerking. Zo zit er ... lees verder...

Eten van Jimmy’s farm
In het kielzog van Jamie Oliver worden onder de noemer ‘Jamie & friends' ook de boeken van zijn boezem-'mates' in het zonnetje gezet. De Nederlandse uitgever bezweert dat het echt heus waar geen marketingtruc is, maar dat ze daadwerkelijk hartsvrienden zijn. Matt Skinner van de wijnen slaan we ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 519
- Pagina 520
- Pagina 521
- Pagina 522
- Pagina 523
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »