De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

gehaktballen in tomatensaus

Italiaanse gehaktballen in tomatensaus

(4 personen/12 ballen) Bereiden: 35 minuten In de pan: 45 minuten Spaghetti with meatballs is een Amerikaanse uitvinding, maar in deze variant zijn de ballen onmiskenbaar Italiaans gekruid. Je blijft ervan eten! Je kunt de balletjes zo groot of klein maken als je zelf wilt. De ... lees verder...

pompoensoep

Pompoensoep met sinaasappel en kaneel

(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 20 minuten In de pan: 20 minuten Pompoensoep is o zo makkelijk te maken. Pompoen kan echter ook een beetje saai zijn, maar daar kun je wat aan doen. Bijvoorbeeld door sinaasappel en kaneel toe te voegen. Lekker met gegratineerde geitenkaasbroodjes ... lees verder...

Pavlova problemen

Ik heb de afgelopen dagen veel enthousiaste pavlovamailtjes mogen ontvangen. Maar ook een enkeling bij wie de pavlova mislukte. Tja, kan gebeuren. Daarom hierbij wat eerste-hulp-bij-pavlova-tips. Om te beginnen is iedere oven weer anders. Ik heb in mijn oven al talloze pavlova's gemaakt, maar ook ... lees verder...

Heston Blumenthal

Moleculaire gastronomie is ongetwijfeld allemaal reuze interessant, maar op de een of andere manier kan ik er niet warm of koud van raken. Het is niet anders. Vorige week dinsdag viel ik daarentegen toevallig in een ontzettend leuk kookprogramma. Nee niet op de vaderlandse treurbuis uiteraard, maar ... lees verder...

Blue Band Basis kookboek

Wie is er niet groot mee geworden: het Blue Band Basiskookboek? Zo'n handig klein boekje met ringband waarin stap voor stap allerlei basisbereidingen werden uitgelegd. En waarbij je de Blue Band zelf natuurlijk lekker verving door roomboter of olijfolie... Er volgden nog boekjes over soepen & ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 524
  • Pagina 525
  • Pagina 526
  • Pagina 527
  • Pagina 528
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN