Recente berichten

Snoekbaars
Een snoekbaars is heel iets anders dan een snoek. Waarom ‘ie dan zo heet? Joost mag het weten. Het is een van oorsprong Russische vis die in 1885 werd uitgezet in Duitsland, flink doorzwom en in 1889 voor het eerst in Nederland werd gesignaleerd. Eigenlijk hebben we er gewoon geen naam voor. In het ... lees verder...

Snoek vissen bij Dilvis
Als ze me missen, dan ben ik vissen Als ze me zoeken, dan ben ik snoeken Vandaag ging een langgekoesterde wens in vervulling. Eindelijk een keer vissen. One of the guys! De firma Dilvis wa zo vriendelijk een twaalftal visleken een dagje mee aan boord te nemen om op het Alkmaardermeer snoekbaars ... lees verder...

Kant en klaar maaltijden
Ik heb het hele weekend moeten bijkomen van de proeverij van afgelopen zaterdag. Met een man of 30 hebben we ten behoeve van de nieuwe editie van de Culinaire Almanak 2007 van Will Jansen circa 200 kant en klaarmaaltijden geproefd. In een bibberkoud leegstaand grand café in het schone Diepenheim was ... lees verder...

Culinaire Almanak
Morgen ben ik de hele dag onder de pannen. En wel in het Twentse Diepenheim, dat bekend staat om zijn vele galerieën en zijn prachtige omgeving. Niet dat ik daar veel van mee zal krijgen. Samen met 9 andere culinaire proefpersonen gaan we namelijk gerechten proeven waarmee een béétje culisnob liever ... lees verder...

Restaurant Doozo
Vorige week mocht ik als tafeldame een avond mee met de mystery guest die alle vier de restaurants afging uit het tv-programma Mijn tent is top. Nu zit er toevallig eentje vlak bij mij om de hoek in Amsterdam, maar nee, ik trok het strootje voor Leeuwarden. Twee uur heen, twee uur terug voor een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 526
- Pagina 527
- Pagina 528
- Pagina 529
- Pagina 530
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »