Recente berichten

Vega kijkje achter de schermen 2
Een vegetarisch kookboek maken, hoe doe je dat? Nou, dat leg ik je graag uit in deze korte serie. Vandaag: de recepten en het manuscript. Al jaren liep ik rond met de wens voor een vegetarisch kookboek, niet in de laatste plaats omdat veel lezers daar om vragen, maar ook omdat ik zelf merk dat ik ... lees verder...

Vega kijkje achter de schermen 1
Nou hèhè, het definitieve manuscript van mijn nieuwe vegakookboek is naar de vormgeefster. Even pauze. In de tussentijd geef ik je graag een kijkje achter de schermen. Een kookboek, dat zijn natuurlijk recepten en foto’s, maar al in een absurd vroeg stadium, als het boek nog in de verste verte ... lees verder...

Gratin van zoete aardappel
Een nieuw kookboek, dat heeft altijd flink wat voeten in de aarde. Zo was ik twee volle weken zoet met het koken van 75 recepten voor de foto. Dat betekent je hele huis overhoop, een Mount Everest aan boodschappen, een fotograaf met een batterij lampen, een styliste met 1001 bordjes en tafelkleedjes ... lees verder...

Wortelsoep met knoflook
Wat doe je met overgebleven wortelen? In de soep ermee. En dan niet zomaar soep, maar kruidig geroosterde wortel-knoflooksoep. Ik had toevallig een hele zak peentjes over, dus die nam ik mee naar Frankrijk, voor Cayenne en Canberra. Dat zijn paard en pony van buurman boer, die geparkeerd staan ... lees verder...

Peruaanse aardappels
Papa a la Huancaína, dat is een soort aardappelsalade met een romige saus. Een beroemd recept uit Peru, dat je ook heel makkelijk in Nederland kunt maken. Dat mijn verre reizen sinds corona compleet van de baan zijn is al sneu, maar dat daarmee ook mijn culinaire reisverhalen voor Trouw abrupt ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 52
- Pagina 53
- Pagina 54
- Pagina 55
- Pagina 56
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


