• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Paprika’s met zwarte rijst

Bonk. Bonk. Bonk. Het is zes uur ’s ochtends en ik zit rechtop in bed. Er beukt iets heel hard tegen het keukenraam van mijn Franse buitenhuis. O ja, ... lees verder...

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Recente berichten

raapsteeltjes salade

Raapsteeltjessalade met avocado en geitenkaas

(4 personen) /Vegetarisch Bereiden: 15 minuten Deze mooie groene salade smaakt naar voorjaar. De heerlijke dressing van verse basilicum en munt vráágt erom om met een stukje brood tot de laatste druppel opgeveegd te worden. Zorg wel voor een mooie, rijpe avocado. De raapsteeltjes zijn ... lees verder...

wentelteefjes

Wentelteefjes van rozijnenbrood

(8/10 punten) Bereiden: 5 minuten In de pan: 5 minuten Een hartverwarmend heerlijk ouderwets toetje na een lichte maaltijd. Het kan in principe met willekeurige oude boterhammen, maar met sneetjes (liefst wat oudbakken) rozijnenbrood wordt het helemaal een feest. Geen toetje om een deftig ... lees verder...

maisbrood

Supersnel maïsbrood

(4 personen) Bereiden: 5 minuten In de oven: 35 minuten Dit cake-achtige broodje is supersnel klaar. Niet uitgebreid kneden, niet uren rijzen op een warme plek. Het is gewoon een kwestie van even alle ingrediënten door elkaar roeren en vervolgens kan het de oven in. Dampend warm het lekkerst! ... lees verder...

Pasteis de Belem

Een week geleden om deze tijd at ik in het Lisssabonse zonnetje het lekkerst denkbare gebakje: pasteis de Belem. Hmmmmm. De algemene naam is pasteis de nata (roomgebakjes) maar er is één bakkerij in Belem die ze al sinds 1837 het allerallerlekkerst maakt. Wat is er nou eigenlijk zo bijzonder aan een ... lees verder...

Jamie Olivers School Dinners

Het enfant terrible uit de Engelse keuken is weer terug, althans op de Nederlandse tv. Dit keer richt hij zich met zijn fantastisch te gekke gerechten op de Engelse schoolkantine's. Nemen Nederlandse kinderen een broodtrommeltje mee naar school (dat vervolgens al dan niet tussen de rhodondendrons ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 546
  • Pagina 547
  • Pagina 548
  • Pagina 549
  • Pagina 550
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 570
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN