Recente berichten

Faking eend
Vorig jaar om deze tijd zat ik in Peking. Of nee, wacht, dat was twee jaar geleden. Kijk, dat heb ik nou dus de hele tijd. Er zit een gat in mijn leven waarin een compleet coronajaar is verdwenen. Wat heb ik in die tijd eigenlijk gedaan? Wie het weet mag het zeggen. Zelf heb ik geen flauw ... lees verder...

Tom kha noedelsoep
“Pannenkoek!” riep de fietser getergd tegen de voetganger die vlak voor z’n neus overstak, waardoor hij flink in de remmen moest. Ik schoot in de lach. Kijk, daar word ik nou vrolijk van. Al die akelige scheldwoorden met nare ziektes erin, of onze lieve heer die er ook allemaal niks aan kan doen. ... lees verder...

Pasta met worst en salie
Was het u al opgevallen? Dat ik steeds minder vlees eet en dus ook steeds minder vleesrecepten publiceer? Maar ik ben en blijf omnivoor, zie dit recept voor een lekker pastaatje met worst, courgette en salie. Al heeft dat vleesminderen wel een onverwachts bijeffect... Word vrienden met uw slager, ... lees verder...

Oosterse broccoli
Een oersimpel recept voor gekookte broccoli, is dat wel interessant genoeg? Ach, die Oosterse dressing biedt wellicht nét even een vleugje nieuwe inspiratie. En dan te bedenken dat dit recept ontstond naar aanleiding van een telefoontje van de radio… Radio 1 belde, of ik in de uitzending wilde ... lees verder...

Omgekeerde rabarbercake
Officieel is het rabarberseizoen vanaf vandaag ten einde, net als overovermorgen het aspergeseizoen. Nou ja, zo heel nauw luistert het ook weer niet, vertelde een teler me. Dus sla nog even snel je slag en scoor een bosje rabarber bij de groenteboer, bijvoorbeeld voor deze omkeercake. Is het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 53
- Pagina 54
- Pagina 55
- Pagina 56
- Pagina 57
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »