Recente berichten

Zalmfilet met pesto en rauwe ham uit de oven
(4 personen) Bereiden: 5 minuten In de oven: 8-10 minuten De combinatie ligt op het eerste gezicht niet voor de hand, maar probeer het maar eens: boterzachte zalm, knapperige rauwe ham en geurige (zelfgemaakte!) pesto. Van tevoren klaar te maken, je schuift het pas op het laatste moment in ... lees verder...

Zalmpakketjes uit de oven
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de oven: 12 minuten Malse zalmmoten op een kleurig bedje van frisse groenten, verpakt in aluminiumfolie. Je kunt de pakketjes helemaal van tevoren klaarmaken en ze op het laatste moment in de oven schuiven. Iedereen maakt zelf aan tafel zijn 'cadeautje' ... lees verder...

Wedgwoodpasta
(2 personen) Bereiden: 15 minuten Een vreemde naam voor een gerecht, maar dit recept heeft ooit in een receptenwedstrijd de hoofdprijs gewonnen: een servies van, inderdaad, Wedgwood. Het is erg makkelijk, en je kunt er eindeloos mee variëren, al naar gelang de inhoud van je koelkast. De kerrie ... lees verder...

Luie ravioli met salieboter
(2 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten Er is niets heerlijkers dan zelfgemaakte ravioli en tortellini. Maar veel mensen schrikken er nu eenmaal voor terug. Daarom hier een truc-recept: kant-en-klaar gekochte ravioli uit het koelvak van de supermarkt, maar wel met een zelfgemaakte ... lees verder...

Salade niçoise met gegrilde tonijn
(2 personen) Bereiden: 25 minuten Deze bekende klassieker is extra lekker door de versgegrilde tonijn (nee geen blikje dus!) en een fluwelig zacht gepocheerd eitje. Een heerlijke zomerse maaltijd, lekker met wat knapperig (Turks) brood erbij. Nodig: 2 tonijnfilets handje ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 559
- Pagina 560
- Pagina 561
- Pagina 562
- Pagina 563
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »