Recente berichten

Easy kerstdiner met vis
Heel veel mensen zijn aan het vleesminderen, die trend dendert onvermoeibaar voort. Maar vis is er ook nog. Zelf ben ik enorm visliefhebber, en ik hoop dat er meer mensen zijn die wel zin hebben in een vissige kerst. In dat geval heb ik even mijn persoonlijke favorieten op een rij gezet. Allemaal ... lees verder...

Relaxed vega kerstdiner
Alles is anders dit jaar, en kerst 2020 wordt er eentje om nooit te vergeten. Of juist om heel snel weer te vergeten? Dit jaar geen grote gezelschappen, geen lange tafels, geen feestgedruis. Maar hee, ook geen stress, geen paniek, geen gedoe. Zie het maar gewoon van de zonnige kant. Eten moet je ... lees verder...

Latkes met makreelsalade
Uit het vandaag besproken kookboek Veggies & Fish maakte ik als eerste de risotto met prei, venkel en scheermessen, heerlijk. Ik had de dag erna zelfs nog genoeg van die jongens over voor mijn eigen recept van Spaanse scheermesjes met amandelen. Maar met scheermessen doe ik denk ik niet veel ... lees verder...

Kookboek Veggies & Fish
Uit de meeste kookboeken worden hooguit 3 recepten gemaakt, is een wijsheid die circuleert onder uitgevers. Slim dus dat Bart van Olphen naast zijn nieuwe boek Veggies & Fish ook meteen een krat vol ingrediënten persoonlijk bij mij thuis kwam afleveren om 3 recepten uit dat boek mee te ... lees verder...

Vis in rodewijnsaus
Gerechten met 'en meurette' erachter zijn gebaseerd op de Bourgondische klassieker van gepocheerd ei in rodewijnsaus (oeuf en meurette). Maar het kan toevallig ook heel goed met vis. Een fraai staaltje brown food om heel gelukkig van te worden. Elke zondag rond het middaguur is het zaak om de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 62
- Pagina 63
- Pagina 64
- Pagina 65
- Pagina 66
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »