De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Vis in rodewijnsaus

Gerechten met 'en meurette' erachter zijn gebaseerd op de Bourgondische klassieker van gepocheerd ei in rodewijnsaus (oeuf en meurette). Maar het kan toevallig ook heel goed met vis. Een fraai staaltje brown food om heel gelukkig van te worden. Elke zondag rond het middaguur is het zaak om de ... lees verder...

Bhurta met vissticks

Het eerste recept waar mijn oog meteen op viel in het gisteren besproken nieuwe kookboek Koken, eten, leven van Nigella Lawson is een ronduit bizarre, met kant-en-klare diepvries vissticks. I kid you not. Maar het zag er lekker uit, en natuurlijk wilde ik het een keer proberen. ‘Burta met vissticks’ ... lees verder...

De nieuwe Nigella

Cook, Eat, Repeat heet het nieuwste kookboek van Nigella Lawson, maar de vertaler heeft daar Koken, eten, leven van gemaakt. De term ‘herhaling’ bekt vast niet lekker op de cover, vermoed ik. Maar juist over het fenomeen herhaling schrijft ze uitgebreid in dit boek. En dan gaat het níet over ‘de ... lees verder...

Tortilla van patat

Wat doe je met een restje overgebleven patat? Of zeg je nou friet? Hoe je het ook noemt, je maakt er in een handomdraai deze lekkere Spaans tortilla mee. Is het nu taartje of gebakje? Zeg je koelkast of ijskast? Vaatwasser of afwasmachine? Ga je naar de zaak of naar kantoor? Draag je een ... lees verder...

Antipakjesavond: uiensoep

Hoezee, vanavond is het dan eindelijk weer Nationale Antipakjesavond. Veel mensen eten al zonder pakjes en zakjes, maar vanavond doen we het echt allemaal, ook de die-hard afficionados van de hatsekideesmaak. En wat eten we dan bijvoorbeeld? Ik dacht zelf aan uiensoep. Maar dan ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 64
  • Pagina 65
  • Pagina 66
  • Pagina 67
  • Pagina 68
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN