Recente berichten

Vis in rodewijnsaus
Gerechten met 'en meurette' erachter zijn gebaseerd op de Bourgondische klassieker van gepocheerd ei in rodewijnsaus (oeuf en meurette). Maar het kan toevallig ook heel goed met vis. Een fraai staaltje brown food om heel gelukkig van te worden. Elke zondag rond het middaguur is het zaak om de ... lees verder...

Bhurta met vissticks
Het eerste recept waar mijn oog meteen op viel in het gisteren besproken nieuwe kookboek Koken, eten, leven van Nigella Lawson is een ronduit bizarre, met kant-en-klare diepvries vissticks. I kid you not. Maar het zag er lekker uit, en natuurlijk wilde ik het een keer proberen. ‘Burta met vissticks’ ... lees verder...

De nieuwe Nigella
Cook, Eat, Repeat heet het nieuwste kookboek van Nigella Lawson, maar de vertaler heeft daar Koken, eten, leven van gemaakt. De term ‘herhaling’ bekt vast niet lekker op de cover, vermoed ik. Maar juist over het fenomeen herhaling schrijft ze uitgebreid in dit boek. En dan gaat het níet over ‘de ... lees verder...

Tortilla van patat
Wat doe je met een restje overgebleven patat? Of zeg je nou friet? Hoe je het ook noemt, je maakt er in een handomdraai deze lekkere Spaans tortilla mee. Is het nu taartje of gebakje? Zeg je koelkast of ijskast? Vaatwasser of afwasmachine? Ga je naar de zaak of naar kantoor? Draag je een ... lees verder...

Antipakjesavond: uiensoep
Hoezee, vanavond is het dan eindelijk weer Nationale Antipakjesavond. Veel mensen eten al zonder pakjes en zakjes, maar vanavond doen we het echt allemaal, ook de die-hard afficionados van de hatsekideesmaak. En wat eten we dan bijvoorbeeld? Ik dacht zelf aan uiensoep. Maar dan ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 64
- Pagina 65
- Pagina 66
- Pagina 67
- Pagina 68
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »