Recente berichten

Mexicaanse maisflapjes
Vlak voor de coronacrisis uitbarstte, begon ik al met het systematisch leegeten van mijn overvolle voorraadkast, waar ik een hele bups blikjes mais tegenkwam. Dat leidde in de krant tot ‘De Makkelijke Maismaand Maart’, die ik nu online lekker samenbal tot een week. Vandaag deel 1. Mijn ... lees verder...

Zoeken in boeken
Ben je op zoek naar mijn recept van puntje-puntje-puntje, maar weet je niet meer in welk kookboek het ook alweer stond? Daar heb ik iets op gevonden, een mega-zoekindex met ruim 1000 recepten erin uit de Koken met Karin kookboeken. En zojuist (nieuw! nieuw!) is ook mijn Franse kookboek eraan ... lees verder...

Appeltaart met vijgenjam
Bakmixen, je struikelt erover in de winkel. Voor elk soort gebak lijkt er een speciale bakmix in het leven te worden geroepen, de ene nog onzinniger dan de andere. Een pleidooi voor de magie van bloem, boter, eieren en suiker. Plus appeltaart. Niks mis met veilig en vertrouwd en alles laten zoals ... lees verder...

Coronakoekjes bakken
‘Het zijn rare tijden’ is op dit moment eenieders favoriete zin. Het is raar om dingen af te zeggen, maar nog raarder om dingen door te laten gaan. Het is raar om boodschappen te doen (Níet hamsteren!), maar het is nog raarder om géén boodschappen te doen. Het is raar leeg in de winkels, het is raar ... lees verder...

Spaanse skrei
Viscuisine, bestaat dat nog? Jazeker, vis met een smeuïg laagje erop uit de oven. Deze Spaanse versie komt echter niet kant-en-klaar uit de diepvries maar verzon ik helemaal zelf, met amandelen en chorizo. Helemaal lekker met skrei, die heerlijke winterkabeljauw die zo mooi in mollige vlokken ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 71
- Pagina 72
- Pagina 73
- Pagina 74
- Pagina 75
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »