Recente berichten

Rijstsouffleetjes
Laatst had ik er weer eentje, een klassieke reactie op mijn onvermoeibare strijd tegen de poedermixen ter verheffing van het complete volk: “Het is vast lekkerder zonder pakjes en zakjes, maar als je niet zo’n geweldige kok bent, zoals ik, en nooit hebt leren koken, dan is het een uitkomst.” Ik ben ... lees verder...

Fatteh met champignons
Om de haverklap wordt mij gevraagd naar mijn culinaire helden, dan kom ik altijd uit bij een trio: Delia Smith, Mary Berry en Nigella Lawson. Het is moeilijk kiezen tussen deze drie Engelse dames. Delia Smith kwam als eerste in mijn leven, van haar heb ik leren koken. In haar boeken maar ook op haar ... lees verder...

Bakplaat: kip met groente
Hallelluja, ik heb weer een nieuwe oven, na een paar weken noodgedwongen zonder. Nu kan ik me voorstellen dat je denkt ‘poeh, poeh, lekker belangrijk’, maar voor een hardcore ovenliefhebber als ik, voelde het als een eeuwigheid. Het liefst wilde ik precies dezelfde als de vorige, want bewezen succes ... lees verder...

Bloedsinaasappelpudding
Ik was mijn haar met rozemarijn en munt en voor douchegel kan ik kiezen uit grapefruit, amandel of arganolie. In mijn dagcrème zit kweepeer, in mijn bodylotion koriander en ik kwam laatst in mijn eigen badkamer een potje energizing radiance gezichtsmasker tegen met kurkuma en cranberry’s. Alleen de ... lees verder...

Kaki caprese
Ik zat een tijdje zonder oven, maar eten moet je toch. En ik werd er zowaar creatief van. Bij de groenteboer, maar ook in de supermarkt, vind je nu volop kaki’s. ‘Wintertomaten’ noemt mijn Turkse groenteboer ze. Knaloranje, maar helaas vaak net zo knetterhard als echte wintertomaten. Maar geen nood: ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 72
- Pagina 73
- Pagina 74
- Pagina 75
- Pagina 76
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »