Recente berichten

Asperges met daslook
Twee lenteklassiekers die samen gloriëren op één bord: asperges met kruidenboter op basis van wildgeplukte daslook. Het staat nu overal te schitteren in de stadsparken, en aan een handje (of twee) heb je al genoeg, dus doe eens wild. Ik ben met stip de meest onsportieve persoon van Nederland, ... lees verder...

Geel-groene lentesalade
De lente blaakt van levenslust, maar verder is het allesbehalve koek en ei. De bloem is namelijk overal al weken uitverkocht, en ook eieren lijken ineens een zeldzaamheid geworden. Dus even geen bakrecept, al is dat uiteraard geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Wat dacht je van deze ... lees verder...

Pittig draadjesvlees
Het heeft iets futiels, schrijven over eten als de wereld in coronabrand staat. Aan de andere kant: eten moet je toch. Sterker nog, nu iedereen van overheidswege dringend verzocht wordt om huis en haard niet te verlaten, is koken bij uitstek iets wat voor welkome afleiding kan zorgen. Zo dacht ik ... lees verder...

Mais-quesadillas
We zijn aan het einde gekomen van mijn vierdelige maisserie, maar een heel belangrijk punt is nog niet aan de orde gekomen: schrijf je nu eigenlijk mais of maïs? En is het maizena of maïzena? Hoe zit het eigenlijk met die puntjes op de i? Aan wie kon ik dat beter vragen dan aan de buurman van de ... lees verder...

Maiscurry met courgette
Het is ook niet goed of het deugt niet. Ik probeer mij niet te bemoeien met uw leven, dus of u wel of geen biologische ingrediënten koopt moet u zelf weten. Net als of u bouillon zelf trekt of een blokje gebruikt. Maar soms geef ik wat extra aanwijzingen in mijn ingrediëntenlijstje. Zo ben ik groot ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 77
- Pagina 78
- Pagina 79
- Pagina 80
- Pagina 81
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »