Recente berichten

Coronakoekjes bakken
‘Het zijn rare tijden’ is op dit moment eenieders favoriete zin. Het is raar om dingen af te zeggen, maar nog raarder om dingen door te laten gaan. Het is raar om boodschappen te doen (Níet hamsteren!), maar het is nog raarder om géén boodschappen te doen. Het is raar leeg in de winkels, het is raar ... lees verder...

Spaanse skrei
Viscuisine, bestaat dat nog? Jazeker, vis met een smeuïg laagje erop uit de oven. Deze Spaanse versie komt echter niet kant-en-klaar uit de diepvries maar verzon ik helemaal zelf, met amandelen en chorizo. Helemaal lekker met skrei, die heerlijke winterkabeljauw die zo mooi in mollige vlokken ... lees verder...

Rijstsouffleetjes
Laatst had ik er weer eentje, een klassieke reactie op mijn onvermoeibare strijd tegen de poedermixen ter verheffing van het complete volk: “Het is vast lekkerder zonder pakjes en zakjes, maar als je niet zo’n geweldige kok bent, zoals ik, en nooit hebt leren koken, dan is het een uitkomst.” Ik ben ... lees verder...

Fatteh met champignons
Om de haverklap wordt mij gevraagd naar mijn culinaire helden, dan kom ik altijd uit bij een trio: Delia Smith, Mary Berry en Nigella Lawson. Het is moeilijk kiezen tussen deze drie Engelse dames. Delia Smith kwam als eerste in mijn leven, van haar heb ik leren koken. In haar boeken maar ook op haar ... lees verder...

Bakplaat: kip met groente
Hallelluja, ik heb weer een nieuwe oven, na een paar weken noodgedwongen zonder. Nu kan ik me voorstellen dat je denkt ‘poeh, poeh, lekker belangrijk’, maar voor een hardcore ovenliefhebber als ik, voelde het als een eeuwigheid. Het liefst wilde ik precies dezelfde als de vorige, want bewezen succes ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 76
- Pagina 77
- Pagina 78
- Pagina 79
- Pagina 80
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »