Recente berichten

Bakplaat: kip met groente
Hallelluja, ik heb weer een nieuwe oven, na een paar weken noodgedwongen zonder. Nu kan ik me voorstellen dat je denkt ‘poeh, poeh, lekker belangrijk’, maar voor een hardcore ovenliefhebber als ik, voelde het als een eeuwigheid. Het liefst wilde ik precies dezelfde als de vorige, want bewezen succes ... lees verder...

Bloedsinaasappelpudding
Ik was mijn haar met rozemarijn en munt en voor douchegel kan ik kiezen uit grapefruit, amandel of arganolie. In mijn dagcrème zit kweepeer, in mijn bodylotion koriander en ik kwam laatst in mijn eigen badkamer een potje energizing radiance gezichtsmasker tegen met kurkuma en cranberry’s. Alleen de ... lees verder...

Kaki caprese
Ik zat een tijdje zonder oven, maar eten moet je toch. En ik werd er zowaar creatief van. Bij de groenteboer, maar ook in de supermarkt, vind je nu volop kaki’s. ‘Wintertomaten’ noemt mijn Turkse groenteboer ze. Knaloranje, maar helaas vaak net zo knetterhard als echte wintertomaten. Maar geen nood: ... lees verder...

Ode aan de oven
Zeventieneneenhalf jaar, zo lang waren we samen. Ruim anderhalf decennium lief en leed en niet te vergeten groot zakelijk succes; onze innige samenwerking leidde immers tot veertien kookboeken. Maar ineens was het over en uit. Natuurlijk had ik je tropenjaren bezorgd. In een normaal huishouden had ... lees verder...

Supermakkelijk brood uit een pan
Iebelig word ik ervan. Mensen die zich op hoge poten beklagen dat een recept van mij is mislukt, waarna bij enig doorvragen blijkt dat ze een ingrediënt hebben weggelaten, een ander hebben vervangen, meer van zus en minder van zo hebben gedaan, een ander formaat bakvorm hebben genomen en een lagere ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 79
- Pagina 80
- Pagina 81
- Pagina 82
- Pagina 83
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »