Recente berichten

Omgekeerde appelcake
Alles moet je vieren in het leven, bijvoorbeeld met taart. Of cake. Maar dan wel een feestelijke: ziedaar mijn recept van omgekeerde appelcake. Als een tarte tatin, maar dan met cake. Bovendien lekker hartverwarmend herfstig met hazelnoten en gember. Eens in de zoveel tijd valt mijn zaterdagse ... lees verder...

Pompoen met biet en tahin
‘Heb jij nog pompoenen nodig?’ vroeg de redactiechef met lichte wanhoop in de stem. Hij belde of ik ter ere van de Trouw Duurzame 100 ‘het ultieme duurzame recept’ kon verzinnen, en al pratend kwamen we uit bij zijn moestuin. Herkenbare overvloedproblematiek: met één zakje zaad heb je al snel een ... lees verder...

Ananas-chocolaatjes
Een mens mag ook niks meer tegenwoordig. Geen vlees, geen zuivel, geen gluten, geen koolhydraten, geen zout, geen suiker. En dat allemaal voor je gezond. Je zou er pardoes opstandig van worden. Zo kreeg ik laatst een foldertje voor een workshop ‘gezonde baksels’. Naast de wervend bedoelde tekst ... lees verder...

Kruidenzout
Verschillende lezers attendeerden me op een paginagrote advertentie ‘Lekker koken zonder pakjes en zakjes’. Ha, mijn stokpaardje. Hoe creëer je ‘simpel wereldse smaken’ en maak je ‘in een handomdraai Nederlandse, Italiaanse, Franse, Mexicaanse en Indiase gerechten zonder pakjes of zakjes’? Welnu, ... lees verder...

3x foodbloggerskookboek
Een beetje foodblogger wil ook een eigen kookboek. Maar welke wil jij als lezer? Ik heb drie puike tips voor je, vers van de pers. Een mens durft soms bijna de boekwinkel niet meer in, zoveel kookboeken zijn er. En dat terwijl er online triljoenen gratis recepten verkrijgbaar zijn, helaas vaak ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 78
- Pagina 79
- Pagina 80
- Pagina 81
- Pagina 82
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »