Recente berichten

Spaghettipompoen
‘Echt geweldig!’ zei de een. ‘He-le-maal niks,’ zei de ander, ‘hup, meteen de vuilnisbak in.’ Het ging over een speciale pompoensoort, de spaghettipompoen. Zelfs de supermarkt schijnt ze te hebben, maar ik ging ervoor naar groenteboer. Kijk, pakte die z’n telefoon erbij, op internet staan allerlei ... lees verder...

Pasta met geroosterde tomaten
Influencer zijn is tegenwoordig het meest begeerlijke wat er is. Beroemd worden door jezelf in te zetten als een permanent reclamevehikel, het lijkt me vooral dodelijk vermoeiend. Alle uitnodigingen voor influencerbijeenkomsten, influencernetwerken en mailtjes met ‘beste influencer’ erboven gaan bij ... lees verder...

3x lezing
Wil je Karin in het wild tegenkomen? Dat treft, tijdens de Kookboekenweek in november geef ik 3 verschillende lezingen in respectievelijk Hippolytushoef, Wassenaar en Emmeloord. Elk met een heel ander onderwerp, maar één ding hebben ze gemeen: lezingen zijn bij mij nooit een saaie boel, maar een ... lees verder...

Voilà: Frans kookboek
Vive la France! Na lang wachten ligt 'ie vandaag eindelijk overal in de boekwinkel, mijn Franse kookboek, De makkelijke Franse keuken. Eén groot feest vol herkenning voor wie van Frankrijk houdt, en voor wie geldt dat nou niet? Frankrijk is immers al sinds jaar op dag ons aller favoriete ... lees verder...

Omgekeerde appelcake
Alles moet je vieren in het leven, bijvoorbeeld met taart. Of cake. Maar dan wel een feestelijke: ziedaar mijn recept van omgekeerde appelcake. Als een tarte tatin, maar dan met cake. Bovendien lekker hartverwarmend herfstig met hazelnoten en gember. Eens in de zoveel tijd valt mijn zaterdagse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 84
- Pagina 85
- Pagina 86
- Pagina 87
- Pagina 88
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »