Recente berichten

Zacht voedsel (3): blender
Dezer dagen praat ik je bij over zacht en vloeibaar voedsel en natuurlijk begon ik meteen met recepten, maar ik ben de belangrijkste tip vergeten. Namelijk: zorg dat je een goede, krachtige blender hebt die alles grondig fijnmaalt én luchtig klopt. Heus, zo’n apparaat is in deze periode een eerste ... lees verder...

Zacht voedsel (2): drinkontbijt
Ook voor wie niet in de lappenmand zit en wegens kaakperikelen alleen zacht voedsel mag, zijn deze eenpersoonsdrinkontbijtjes het proberen waard. Smoothies zijn leuk en aardig, maar je wilt iets dat een beetje vult, als ontbijt. Dan komt havermout als geroepen. Het basisprincipe is steeds hetzelfde: ... lees verder...

Dossier Zacht voedsel (1)
Wat doe je als je om medische redenen wekenlang alleen zacht of vloeibaar voedsel mag? Lastig en vervelend, maar geen nood, als ervaringsdeskundige heb ik nu een hele serie voor je paraat, vol tips en recepten. Maar eerst even over het hoe en waarom… Bam! Ineens lag ik op mijn snufferd languit ... lees verder...

Cakegemak: chocoladecake
U denkt dat ik een brommerige zeurpiet ben? Zo’n kritische tante die altijd met haviksoog en azijngemoed door de supermarkt struint, op zoek naar nieuwe misstanden? Welnee, ik kan de humor juist wel inzien van alle overbodige onzinnigheid die ons consumenten wordt aangesmeerd. Laatst had u mij toch ... lees verder...

Ceviche met tonijn uit blik
Eigenlijk was het een geintje. Bart van Olphen wilde na het schrijven van een aantal viskookboeken wel eens een boek maken over vis uit blik, maar de uitgever zag het niet zitten. Die vond visboeken op zich al heikele business, “want slechts tien procent van de Nederlanders is überhaupt ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 95
- Pagina 96
- Pagina 97
- Pagina 98
- Pagina 99
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


