Recente berichten

Zacht voedsel (12): Will it blend?
De afgelopen weken was er bij mij thuis steeds maar één hamvraag: Will it blend? Met een kauwverbod is het zaak om creatief te worden met een blender. Ken je die hilarische filmpjes met die meneer die werkelijk alles in zijn blender gooit? “Will it blend? That is the question.” Al doet hij het ... lees verder...

Zacht voedsel (11): pasta
Leuk is anders, als je om medische redenen wekenlang alleen zacht of vloeibaar voedsel mag. Hoe moet dat dan? Wij eten hier thuis best vaak ‘een pastaatje’. Dat kan van alles zijn, pasta is namelijk ideale kliekjesverwerking. Van zo’n beetje alles wat er nog rondslingert in de koelkast kun je nog ... lees verder...

Zacht voedsel (10): hartige pap
Gatverdarrie! Er was één ding waar ik beslist niet aan zou gaan beginnen, tijdens mijn verplichte periode van zacht voedsel, en dat was pap. Hartige pap, havermoutpap, brintapap, rijstepap, voor mijn part noem je het heel hip ‘porridge’, maar dan nog. Blèh. Maar ja. Hoe gaan die dingen? Na een ... lees verder...

Zacht voedsel (9): rijst
We zitten nog altijd in de serie over zacht voedsel, vandaag is de beurt aan rijst. Rijst eet je vaak als bijgerecht en die droge korrels zijn gepureerd niet echt een aanrader. Maar met saus erbij is het goed te doen. Ik maakte bijvoorbeeld een simpele kip-kerrie met rijst. Recept: ui fruiten met ... lees verder...

Zacht voedsel (8): eitje
Waar zouden we zijn zonder eieren? Nergens, inderdaad. En het goede nieuws: ze bieden volop kansen voor wie aangewezen is op zacht voedsel. Zelfs de vegans onder ons hoeven nu niet meteen af te haken, die moeten even doorlezen tot onderaan, straks kom ik zelfs met een vegan ei-optie. Maar laten ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
 - Pagina 1
 - Interim pagina's zijn weggelaten …
 - Pagina 93
 - Pagina 94
 - Pagina 95
 - Pagina 96
 - Pagina 97
 - Interim pagina's zijn weggelaten …
 - Pagina 574
 - Ga naar Volgende pagina »
 


