Recente berichten

Op naar antipakjesavond 2018
Zijn we ons al langzaam aan het voorbereiden? Over een week is het alweer 4 december, Nationale Antipakjesavond! Kenners weten dan genoeg, voor de rest leg ik het graag nog een keertje uit. Vergeet het pietendebat, er is nog een andere heikele kwestie. Niks mis met Sint en zijn pakjes op 5 december, ... lees verder...

Instagram-docu #followme
Op lezingtoernee door het land ontmoet ik dezer dagen allemaal enthousiaste mensen die me vertellen hoe blij ze zijn met mijn kookboeken, welk recept van mij bij hun thuis een hit is, dat ze dankzij mij weer lol hebben in het koken. Hartverwarmende, lieve maar vooral echte reacties van echte mensen. ... lees verder...

Kookboek als (relatie)geschenk
De feestdagen naderen en natuurlijk horen daar ook cadeautjes bij. Voor je geliefden, voor je verre familie, voor je bloedjes van kinderen, voor je trouwe schoonmaakster, voor de lieve oppas. Een kookboek met een persoonlijk tintje is altijd een welkom geschenk. Ik schrijf of teken alles voorin wat ... lees verder...

Biografie Johannes van Dam
Vijf jaar dood is hij alweer, de naar eigen zeggen beste culinair journalist van Nederland, de schrik en vrees van chefs en keukenbrigades. Zojuist verscheen de biografie van Johannes van Dam, geschreven door Jeroen Thijssen. Een verrassende keuze, als je de inleiding leest over hoe hij als jonge ... lees verder...

Grissini
Doorgaans kan ik mij goed vermaken in mijn uppie. Als zelfstandige werk ik om te beginnen tot volle tevredenheid alleen thuis, maar ook buiten werktijden gaat het prima. Geef mij een goed boek en een pot thee (of een Netflix-serie en een fles wijn) en je hebt geen kind aan mij. Maar eten in je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 107
- Pagina 108
- Pagina 109
- Pagina 110
- Pagina 111
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


