Recente berichten

Kleine limoentaartjes
C’est un beau roman, c’est une belle histoire. Ach ja, hoe gaan die dingen. Meike Schaling vertrok voor een jaartje au-pair naar Parijs, bleef plakken, deed een tolkenopleiding en runde er vervolgens tien jaar lang een tolk-vertaalbureau. Maar eigenlijk wilde ze altijd al banketbakker worden. Lang ... lees verder...

Het grote ovenhandboek
Hartje zomer een ovenboek uitbrengen, wie verzínt zoiets? Tja, logisch is anders, maar ik kan het uitleggen. Ineens in februari was ‘ie zomaar uitverkocht, de inmiddels 7e druk van mijn kookboek Handboek Oven. Toen greep ik mijn kans om er voor de herdruk meteen wat nieuwe recepten in te fietsen ... lees verder...

Tropenrooster
Als je me zoekt, ik doe het even rustig aan. Tropenrooster. Dat hadden we vroeger op de middelbare school, en in mijn herinnering had je dan één uur les en daarna ging je lekker zwemmen of ergens in de schaduw een boek lezen. Nu ja, in je herinnering is altijd alles rooskleurig. Maar zoiets ga ik ... lees verder...

Brutti ma buoni
Lelijk maar lekker. Dat is letterlijk de betekenis van ‘brutti ma buoni’, Italiaanse bonkige koekjes. Zijn ze lelijk? Welnee. Nu ja, wellicht vergeleken met een sierlijke sprits of delicate amandelkrul. Ze ogen een tikje rustiek-huiselijk, maar wat is daar mis mee? Mooi van lelijkheid, klinkt dat ... lees verder...

Smulbalkon
Niet iedereen is geboren met groene vingers. Dat weerhoudt sommige mensen niet om toch ijzerenheinig te blijven proberen, jaar in jaar uit, om zelf eetbare dingen te willen produceren. Want geraniums en viooltjes en margrieten zijn allemaal leuk en aardig, het ultieme geluk is natuurlijk om te ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 111
- Pagina 112
- Pagina 113
- Pagina 114
- Pagina 115
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »