Recente berichten

Pruimencrumble
De zomervakantie is hét moment voor ongebreideld lezen. De boeken die zich in de loop van het jaar tevergeefs hebben opgestapeld op het nachtkastje mogen nu eindelijk soldaat gemaakt worden. De fijnste boeken vind ik romans waarin je helemaal kunt verdwijnen. Een wereld waar alles anders is, zodat ... lees verder...

Oeufs en meurette
Deze zomer heb ik in Trouw een zomerrondje door lekker Europa, en in het kader van het nazomeren en het zo lang mogelijk vasthouden van het zonovergoten vakantiegevoel, komen de artikelen en recepten nu ook allemaal hier online. We beginnen in Frankrijk, immers hét land van het goede leven. Elke ... lees verder...

Zomertaart (5 min.)
Zelfs fanatieke thuiskoks hebben soms maar weinig op met bakken. Te veel gedoe, het luistert te nauw, liever gewoon naar de banketbakker. Maar dan kennen jullie mijn vijfminutenzomerfruittaart nog niet. Die ontstond afgelopen zomer in Frankrijk, waar de hypermarchés tot mijn onuitsprekelijke vreugde ... lees verder...

Ratatouille-lasagne
Regelmatig krijg ik post van lezers dat mijn recepten niet de aanbevolen hoeveelheid groente bevatten. Maar ik schrijf losse recepten, geen dagmenu’s. We worden geacht 250 gram groente per dag te eten, maar veel mensen verwarren dat ‘per dag’ met ‘dat moet dus allemaal in één keer in de ... lees verder...

Oventemperatuur
“Bedoel je in je recept een heteluchtoven of een gewone oven?” is na de margarine-boterkwestie de meest gestelde vraag. Oventemperatuur is immers een heikel punt waar ik menig mailtje over ontvang, al dan niet briesend over mislukte koekjes. Dus ik leg het gewoon nog even uit. Heteluchtoven ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 110
- Pagina 111
- Pagina 112
- Pagina 113
- Pagina 114
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »