Recente berichten

Het grote ovenhandboek
Hartje zomer een ovenboek uitbrengen, wie verzínt zoiets? Tja, logisch is anders, maar ik kan het uitleggen. Ineens in februari was ‘ie zomaar uitverkocht, de inmiddels 7e druk van mijn kookboek Handboek Oven. Toen greep ik mijn kans om er voor de herdruk meteen wat nieuwe recepten in te fietsen ... lees verder...

Tropenrooster
Als je me zoekt, ik doe het even rustig aan. Tropenrooster. Dat hadden we vroeger op de middelbare school, en in mijn herinnering had je dan één uur les en daarna ging je lekker zwemmen of ergens in de schaduw een boek lezen. Nu ja, in je herinnering is altijd alles rooskleurig. Maar zoiets ga ik ... lees verder...

Brutti ma buoni
Lelijk maar lekker. Dat is letterlijk de betekenis van ‘brutti ma buoni’, Italiaanse bonkige koekjes. Zijn ze lelijk? Welnee. Nu ja, wellicht vergeleken met een sierlijke sprits of delicate amandelkrul. Ze ogen een tikje rustiek-huiselijk, maar wat is daar mis mee? Mooi van lelijkheid, klinkt dat ... lees verder...

Smulbalkon
Niet iedereen is geboren met groene vingers. Dat weerhoudt sommige mensen niet om toch ijzerenheinig te blijven proberen, jaar in jaar uit, om zelf eetbare dingen te willen produceren. Want geraniums en viooltjes en margrieten zijn allemaal leuk en aardig, het ultieme geluk is natuurlijk om te ... lees verder...

Broccoli-kaasschotel
U kent dat wel, alles in huis om te koken, slechts één ding ontbreekt, in mijn geval filodeeg. Pas de vierde supermarkt had het paraat in de vriezer. Toevallig had de man voor mij in de rij voor de kassa ook maar één product op de band liggen: een zakje Maggi dagschotel broccoli-kaas. Uit ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 114
- Pagina 115
- Pagina 116
- Pagina 117
- Pagina 118
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »