Recente berichten

Fornuizenfabriek Falcon
Als culinair schrijver ga ik graag op werkbezoek. Langs bij boeren, vissers, tuinders, maar zeker ook fabrieken, want als je schrijft over eten, moet je ook weten hoe het allemaal precies gekweekt, gefokt, gevangen en in elkaar geknutseld wordt. Maar een ovenfabriek, nee, daar was ik nog nooit ... lees verder...

Pakjes & zakjes: de onzinfactor
We doen even een stukje educatie naar de mensen toe, want er heerst grote onduidelijkheid over pakjes en zakjes. Om te beginnen: wat valt er wel onder, wat niet. Wat is géén pakje of zakje: Ingrediënten. Ook al zijn die doorgaans ook verpakt. Denk aan: tomaten in blik, pasta in een zak, bonen ... lees verder...

Tarte tatin van witlof
Lof is het fijnste wat een auteur ten deel kan vallen. Bakken vol fanmail. Juichende boekrecensies. Rijen voor de deur bij signeersessies in winkels. De praktijk is iets weerbarstiger. Neem de fanmail. Het zijn vooral mensen met klachten die de moeite nemen om in de pen te klimmen. Iemand die ... lees verder...

Kliekjespasta doperwten
De eeuwiglopende serie ‘kliekjesrecepten’ gaat nooit vervelen, want de aanwezige voorraad kliekjes is altijd weer anders, dus volop variatie. Natuurlijk, geen mens heeft precies dezelfde restjes in z’n koelkast liggen als ik, maar toch leg ik het principe graag nog even uit. Ter lering ende ... lees verder...

365: tussenstand
We zijn inmiddels twee weken verder in de Honig challenge van 365 dagen mét dan wel zónder pakjes. Tijd voor een tussenstand. Kennelijk geschrokken door alle ophef en commotie plaatste Honig snel een soort disclaimer op de eigen Facebookpagina: Honig stuurde mij overigens een vergelijkbare ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 123
- Pagina 124
- Pagina 125
- Pagina 126
- Pagina 127
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »