Recente berichten

Frank’s Smokehouse
Er moet meer gerookt worden. Nee geen sigaretten, die zijn hopeloos passé (zie: stoptober). En al helemaal niet die elektrische nepdingen, die zijn volstrekt ridicuul. Nee, ik heb het over het roken van etenswaren, in een rookoventje. In feite niet meer dan een doos van roestvrij staal met een ... lees verder...

Bietensalade met linzen
Ik krijg regelmatig de vraag van lezers waarom ik bij mijn ingrediëntenlijstjes in Trouw geen ‘biologisch’ toevoeg, maar dat gaat me te ver. Ten eerste omdat het de eindredactie en vormgever tot wanhoop zou drijven, van die lijstjes met in elke regel het woord ‘biologisch’ erin. Maar vooral: ik vind ... lees verder...

Paprika’s met meiknolletjes
‘Biologisch - eigenlijk heel logisch’. Bestaat die reclameslogan nog? vroeg ik me ineens af. Feit is dat biologisch inderdaad steeds vanzelfsprekender is geworden. Waar je vroeger aangewezen was op geitenwollensokkenwinkels met obscure groentetassen vol altijd en eeuwig dezelfde knollen, puilen de ... lees verder...

30 september lezing in Ede
Als kookboekenschrijver ben ik regelmatig her en der te vinden. Zo tref je me op zaterdagmiddag 30 september in Ede voor een vrolijke lezing. In het kader van het Foodvalley Film Festival ga ik niet praten over films, maar wel over food. Om precies te zijn over hoe ik mijn recepten bedenk, zonder ... lees verder...

Gevulde tomaten met gehakt
In Frankrijk, het land waar zoals u weet álles leuker, lekkerder en mooier is, met nog beter weer ook, daar doen ze niet zo aan pakjes aan zakjes. Die poedermixen van ons – lees: waar je zelf water, kipfilet en een courgette bij moet doen - dat vinden Fransen een hoop gedoe. Niet dat Fransen nu zo ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 134
- Pagina 135
- Pagina 136
- Pagina 137
- Pagina 138
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »