Recente berichten

30 september lezing in Ede
Als kookboekenschrijver ben ik regelmatig her en der te vinden. Zo tref je me op zaterdagmiddag 30 september in Ede voor een vrolijke lezing. In het kader van het Foodvalley Film Festival ga ik niet praten over films, maar wel over food. Om precies te zijn over hoe ik mijn recepten bedenk, zonder ... lees verder...

Gevulde tomaten met gehakt
In Frankrijk, het land waar zoals u weet álles leuker, lekkerder en mooier is, met nog beter weer ook, daar doen ze niet zo aan pakjes aan zakjes. Die poedermixen van ons – lees: waar je zelf water, kipfilet en een courgette bij moet doen - dat vinden Fransen een hoop gedoe. Niet dat Fransen nu zo ... lees verder...

Kookboek Wat lunchen we vandaag?
Ik kan me niet herinneren dat mijn moeder ooit een broodtrommeltje voor me gesmeerd heeft. De lagere school was om de hoek, dus tussen de middag huppelde ik gewoon naar huis voor een boterham. En wat de middelbare school betreft, daarvoor werden mijn broer en ik geacht zelf onze bammetjes te ... lees verder...

5 x slimme kookvideo
Vorige week was ik 5 keer te gast om te koken in het RTL4-programma '5 Uur Live'. Zeg maar de middagvariant van 'Koffietijd'. Of nu ja, ik hoefde niet eens naar de studio, de cameraploeg kwam de week ervoor bij mij thuis om in één keer 5 recepten te filmen. Lekker makkelijk, in mijn eigen keuken. ... lees verder...

Griekse saladeboontjes met tonijn
Op de saladeboontjes van Kesbeke en Joke Boon (waar ik gisteren over schreef) zit ook 4x per jaar een nieuw receptenboekje. Daarin staat dit recept van een oersimpele maar lekkere salade met tonijn en tomaatjes. Ik heb het alleen maar iets aangepast (Joke adviseert spinazie, ik had nog een mix van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 134
- Pagina 135
- Pagina 136
- Pagina 137
- Pagina 138
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »