Recente berichten

Opperdoezer Ronde op z’n Italiaans
Een beetje oma zou van heur leven nimmer voorgeschilde aardappelen kopen, maar dat zal wel weer marketing wezen. Ik snap de behoefte aan gemak maar ga nou eens een keertje voor écht lekkere piepers. De Opperdoezer Ronde is namelijk weer gesignaleerd! Uit een pakje: Cela Vita Oma's Vastkokende ... lees verder...

Gourmand Cookbook Awards: nep of echt?
Afgelopen weekend werden in China de Gourmand World Cookbook Awards uitgereikt. U kent ze toch wel, de Oscars van de kookboeken? Dolgelukkig was ik tien jaar geleden, toen ik na verschijning van mijn debuutkookboek Koken met Karin ineens mail uit Madrid kreeg van ene meneer Edouard Cointreau. ... lees verder...

The Hundred-Foot Journey
Je kent dat wel, een avondje thuis op de bank en niks op tv. Na een week met (echt waar) 1 opera, 2 toneelstukken en 1 bioscoopfilm wilde ik vooral even niet de deur uit. Maar gelukkig is er Netflix. En die goochemerds suggereerden allemaal eetfilms. Naast de serieuze serie Chef’s Table, met ... lees verder...

Roze lange vingers (uit Reims)
Vaste prik op de terugweg vanuit Frankrijk: boodschappen doen in de hypermarché. Ik maak niet eens meer een lijstje want ik weet blindelings wat ik wil hebben. (O ja, hier staat een groter lijstje van Franse culi-souvenirs). Kleine zure cornichonnetjes, mooie blikjes vis en bonen, megapotten ... lees verder...

Bamischijven
Vorige week vond ik in de koelkast ineens een noedelsalade terug van de fotoshoot voor mijn nieuwe kookboek, waar ik gisteren over schreef. Om onduidelijke redenen was die kennelijk niet op tafel beland met de eetgrage buren. Daar heb ik toen maar bamischijven van gemaakt. Niet dat ik die ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 142
- Pagina 143
- Pagina 144
- Pagina 145
- Pagina 146
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »