Recente berichten

Pasta met pesto-tomatensaus
Dit pakje staat al zo lang op mijn to-dolijst, dat Honig de vormgeving intussen al twee keer heeft veranderd. Alleen zo te zien niet de samenstelling, die is nog ouderwets-vertrouwd met het beruchte trio smaakversterkers E621-E627-E631. Uit een pakje: Honig Basis voor pesto tomatensaus Tarwebloem, ... lees verder...

Kookboek af!
Mijn nieuwe kookboek mag naar de drukker! Altijd weer een mijlpaal, in een proces dat sowieso bestaat uit louter hoogtepunten. Tenminste, als je zoals ik dol bent op kookboeken maken. Dit is alweer mijn twaalfde, en het wordt er alleen maar leuker op. Van het oeverloze fantaseren en verzinnen en ... lees verder...

Kipfilet Toscana
Het is een praktisch leesboek en geen kookboek, dat Zin en onzin in de supermarkt waar ik gisteren over schreef, maar er staat wel één recept in. Van Kipfilet Toscana. Dat gerecht heb ik zes jaar geleden zelf al eens getackeld (en is intussen in een boek beland) maar dit is de versie à la Loethe ... lees verder...

Zin en onzin in de supermarkt
“Ik heb ooit Bertolli’s Kipfilet Toscana gemaakt. De ingrediëntenlijst, langer dan menig sint-verlanglijstje, had me moeten waarschuwen. Plus het feit dat het blok ‘tomatensaus’ maar 10% tomaat bevatte en de balsamicodressing een poedertje was, dat ik met water moest mengen. Want allemachtig, wat ... lees verder...

Kliekjesrecept: abrikozentaartjes
Deeg over van de hartige taart van gisteren? Want de hoeveelheid deeg in een recept is nooit precies 100% de hoeveelheid die je nodig hebt voor je taartvorm. En hoe dunner je het deeg uitrolt of uitduwt, hoe lekkerder het resultaat. Niemand houdt van dikke bonken deeg. Maar wat doe je met die ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 144
- Pagina 145
- Pagina 146
- Pagina 147
- Pagina 148
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


