Recente berichten

Ovenvis met champignons
Beter goed gejat dan slecht bedacht, moeten ze bij Queens Vis gedacht hebben. Is ‘viscuisine’ intussen een nationaal begrip? Dan doen wij ook zoiets en noemen het ‘ovenvis’. De visopleukfabrikant biedt volgens de website ‘voor iedere visliefhebber wat wils. Zoveel smaken, zoveel keus.” Dat valt ... lees verder...

Vanille: suiker en extract
Van kleine dingen kun je heel erg gelukkig worden. Dat is belangrijk om te onthouden in het licht van de huidige wereldproblematiek en al het verkiezingsgeneuzel. Neem nou vanille, dat draagt echt bij aan het persoonlijke levensgeluk. Moet je wel echte vanille hebben, goeie. Niet die uitgedroogde, ... lees verder...

Zelfgemaakte Twixen
Autoritten zijn ideaal om naar de radio te luisteren. Alleen liever geen tenenkrommend plaatjesgejengel met dj’s en sidekicks die het vooral heel erg met zichzelf getroffen hebben, maar gewoon, degelijk Radio 1. En je steekt er nog wat van op ook. Zo viel ik laatst middenin een item over snoeprepen. ... lees verder...

Laatste keer Radio NH
Het einde van een tijdperk. Vandaag is de allerlaatste radio-uitzending van presentator Arjan Burggraaf op Radio NH, die daarna met zijn camper de wijde wereld intrekt. Hij wel! Maar daarmee komt helaas ook een einde aan mijn tweewekelijkse vrijdagse culinaire radiorubriek. Ruim zeven jaar lang, ... lees verder...

Piragi (Letse spekbroodjes)
Het sneeuwt bijna altijd in Riga, maar uitgerekend nu ik er ben toevallig even niet. Verdorie. Op de SlowFood-boerenmarkt van Straupe, een uurtje rijden van de Letse hoofdstad, is de lucht al net zo wintergrijs maar de kleurenpracht aan potten vol ingemaakte groenten doet alle grauwheid acuut ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 149
- Pagina 150
- Pagina 151
- Pagina 152
- Pagina 153
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »