Recente berichten

Balletjes in satésaus
Over de liefdesbaby van een onwaarschijnlijk nieuw duo: de Vegetarische Slager en worstgigant Unox. Met een kleine waarschuwing vooraf voor de vegetariërs onder ons: zet even de ironie-antenne aan. Ik heb niks tegen vegetariërs. Sommige van mijn beste vrienden zijn vegetariër. Zelf ben ik ... lees verder...

In prijs verlaagd: De Vrolijke Tafel
Het leven is al duur zat, dus komt het als geroepen dat mijn uitgeverij besloten heeft om de nieuwe (vierde) druk van De Vrolijke Tafel uit te brengen in een goedkopere editie. Vanaf vandaag overal in de boekwinkel! De bedoeling was aanvankelijk om er een paperback van te maken (lees: slappe kaft) ... lees verder...

Speculaasbrokken (met zelfgestampte mix)
In tegenstelling tot de pepernotenkruidnotenproblematiek, is er bij speculaas geen enkele verwarring. Je hebt dunne en dikke en gevulde en hooguit schrijft iemand het eens met een ‘k’, maar verder is het reuze overzichtelijk. Daarom vandaag in opmaat naar Antipakjesavond een recept van de ... lees verder...

Koekkruiden of speculaaskruiden?
Ja hoor, je kon erop wachten. Boze mail dat ik ergens kant-en-klare speculaaskruiden in had gebruikt. Want ‘ik was toch van het alles zelf doen’? Kan ik meteen een ander heikel punt aanstippen waar ik dezer dagen veel vragen over krijg: wat is eigenlijk het verschil tussen koekkruiden en ... lees verder...

Kerriesoep met linzen
Waar een klein land groot in kan zijn. Tulpen, molens, polders, Rembrandt, stroopwafels, you name it. Weet u wat ook vaderlands glorie is? Honig. Waar Maggi en Knorr wereldmerken zijn, is en blijft de pakjesfabrikant uit de Zaanstreek uitsluitend gericht op ons kouwe kikkerlandje. Maar kijk, ook ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 154
- Pagina 155
- Pagina 156
- Pagina 157
- Pagina 158
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »