Recente berichten

Kersttulband
Vijftien! As we speak staat mijn schoonmoeder 15 exemplaren te bakken van haar fameuze kersttulband. Al jaren een begrip in Rotterdam en verre omstreken, want ze eet ze uiteraard niet allemaal zelf op, maar deelt ze uit aan familie en buren. Het basisrecept stond ooit achterop een pak bloem dat ze ... lees verder...

Rood kerstmenu
Mooi rood is niet lelijk, zeker niet met kerst. Zoek je nog inspiratie voor het kerstmenu? Ik dacht: vooruit, laat ik eens servicegericht zijn en je een rood kerstmenu voorschotelen. Weer eens wat anders. Althans, ik heb de recepten voor je verzameld, het koken en voorschotelen mag je zelf ... lees verder...

Recepten uit Trouw online
Vooruit, ik leg het nog één keer uit. Ten behoeve van de lezers die op twitter en facebook steeds maar weer de noodzaak voelen om te melden dat ze ‘geen lid zijn van Trouw’ als ik gewag maak van een nieuw recept in de krant. Het zit zo: elke zaterdag verschijnt er een nieuw recept (met column) van ... lees verder...

Loempiadipsaus
Wat zijn precies pakjes of zakjes? Die vraag krijg ik vaak. Laatst nog of die zoet-pittige chilisaus uit een flesje er ook onder valt. Ik moest meteen denken aan mijn Franse vriendin Marie die na jaren in Amsterdam te hebben gewoond weer terugverhuisde naar het Bretonse platteland. Toen ik haar ging ... lees verder...

Help, frambozenleed
Al het fruit is mij even lief, maar frambozen hebben duidelijk een streepje voor. Die rozerode tere vruchtjes met hun michelinmannetjesfiguur, zoet maar toch fris, geurig en o zo verleidelijk, ohhh. Derhalve koop ik elk jaar een emmer met 9 kilo biologische frambozen bij mijn favoriete ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 154
- Pagina 155
- Pagina 156
- Pagina 157
- Pagina 158
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »