Recente berichten

Italiaanse lasagne (voor dummies)
Wat doe je als pakjesgigant met een Italiaanse klassieker waar niks meer aan te verbeteren valt? Dan verander je de verpakking. Zo heeft de ‘Italiaanse lasagne’ van Knorr uit de serie ‘Wereldspecials’ tegenwoordig een doorkijkvenster waardoor je een assortiment van vier zakjes beregezellig boven ... lees verder...

Aspergerisotto met zeekraal
Dit is alweer de laatste aflevering van mijn aspergemaand en er is verdorie nog zoveel niet aan de orde gekomen! Op de valreep wil ik in ieder geval nog even een drietal hardnekkige misverstanden uit de weg ruimen. 1. Asperges zijn draderig Dan heeft u domweg te zuinig geschild. En dat geldt ... lees verder...

Serviezenworkshop Dutch Design
Eet jij van gewoon dagelijks servies, of van mooi porselein? Zijn van al je borden stukjes af, of bewaak je ze met je leven in een speciale servieskast? En weet je eigenlijk waar die prachtige theepot van je oma vandaan komt? Mooie dingen zijn van alle tijden, maar fraaie serviezen waren ooit ... lees verder...

Aspergesouffleetjes
Het is wellicht niet salonfähig om het hier hardop te zeggen, maar ik ben erg van de liflafjes. Ik krijg het benauwd van grote bergen dampende stamppot of stoeptegels vlees. Nee, doe mij maar een lieftallig niemendalletje. Of twee, of drie. Het voordeel van kleine gerechtjes is namelijk dat je er ... lees verder...

Kookboektip: Koken met Karin 1
Mijn allereerste kookboek is herdrukt, maar nu speciaal in spotgoedkope paperback, hoezee. Derhalve nu nog maar voor 9,95 euro, je vraagt je af hoe ze het ervoor kunnen doen. En toch gewoon een heel boek, boordevol recepten die niet kunnen mislukken. Een feestelijk gezicht, de dozen die hier net ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 166
- Pagina 167
- Pagina 168
- Pagina 169
- Pagina 170
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »