Recente berichten

Pakjestest 2: Franse uiensoep
Vandaag deel 2 van de 3-delige vergelijkende-pakjestest ter ere van mijn 250e antipakjesjubileum in Trouw. Wat is het verschil tussen echte, zelfgemaakte Franse uiensoep en die uit een pakje van Honig? Ik vroeg het aan Hanneke Schouten van restaurant Le Bouchon du Centre. Schouten is dankzij een ... lees verder...

Pakjestest 1: Italiaanse spaghetti carbonara
Dankzij pakjes en zakjes eten we in Nederland exotischer dan ooit. Maar hoe authentiek zijn ze eigenlijk? Drie specialiteitenrestaurants probeerden op mijn verzoek een Italiaans, Frans en Indonesisch pakje uit. Vandaag deel 1: Italiaans. De voltallige Italiaanse keukenbrigade van Roberto’s ... lees verder...

Feestelijke frambozenpudding
’t Is feest, tralala! Ter ere van mijn 250e antipakjesjubileum in Trouw ging ik aanvankelijk op zoek naar het Allerergste Pakje Aller Tijden. Dat viel nog niet mee want ondanks al mijn nijvere missiewerk is er nog een hoop leed in de wereld hoor, op pakjes- en zakjesgebied. Maar wacht even. Hoort ... lees verder...

Kookboek Jam & Zuur
Het jamseizoen is in volle gang! Voor wie een beetje door z’n inspiratie heen is, verscheen er onlangs het kookboek Jam & Zuur. Philippine van der Goes (van het blog Liefde voor Lekkers) schreef al een heel rijtje kookboeken bij elkaar, maar dan als ghostwriter van allerhande hotemetoten die van ... lees verder...

Filet hollandais (paprikaspread)
Heeft u dat ook wel eens? Een volstrekt ongefundeerde irritatie? Je wéét dat het onzin is om je wild te ergeren, maar ja, je doet het toch. Neem nou Heks’nkaas. Menig lezer verzoekt mij om in deze rubriek ook eens aandacht te besteden aan deze ‘smeerdip’, wat trouwens een hoogst onappetijtelijk ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 164
- Pagina 165
- Pagina 166
- Pagina 167
- Pagina 168
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »