De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Familierecept: Ragout

Eigenlijk twijfelde ik nog geen seconde over het recept uit het gisteren besproken boek Familierecepten. Schrijver Felix Wilbrink is zó lyrisch over ragout, dat moest het worden. Het was simpelweg onvermijdelijk. Zeg nu zelf: “Er is een ragout voor jou. Ieder mens heeft zijn ragout. Ieder ... lees verder...

Kookboek Familierecepten

Koken moet je leren. Een kwestie van eerst de boel een beetje afkijken en daarna gewoon maar ergens beginnen. Dat afkijken doe je idealiter al op jonge leeftijd thuis, waar anders dan bij je eigen familie? Wat weer tot gevolg heeft dat je de rest van je leven familierecepten op een bepaalde manier ... lees verder...

Food design: ons eten van morgen

Gisteren was ik een dagje bij de eindejaarsstudenten Food Technology en Food Innovation (voorheen Food Design) van de HAS Hogeschool in Den Bosch. Zeg maar de pakjesenzakjesmakers van morgen, al is het de vraag of de Unilevers en Maggi’s elk jaar wel plek hebben voor 85 vers afgestudeerden, en dat ... lees verder...

Gehakt met bloemkool

Woensdag gehaktdag: vroeger was daar een reden voor, maar tegenwoordig is het net zo makkelijk elke dag gehaktdag. Gehakt staat sinds jaar en dag bovenaan de lijst van meest verkochte vleessoorten in ons land, complete koeien en varkens worden er speciaal voor verhakseld. Zie je gehakt, dan zijn ... lees verder...

Smaak en Het Nieuwe Proefboek

Als er tegelijkertijd twee boeken verschijnen over proeven, dan wrijft de vakidioot zich natuurlijk in de handjes. Een dubbelrecensie. Boek 1: Smaak Eerst maar eens de dunste, die van culinair journalist Jeroen Thijssen tevens begenadigd romancier (lees vooral zijn prachtige Indische roman ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 173
  • Pagina 174
  • Pagina 175
  • Pagina 176
  • Pagina 177
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN