Recente berichten

Ga voor gans
Wat o wat doen we met al die ganzen? Het is een landelijk handeninhethaarprobleem terwijl de oplossing zo eenvoudig is: opeten! En daar gaat de nieuwe website Ga voor Gans bij helpen. Van oorsprong is de wilde gans een trekvogel, die alleen op weg naar Afrika even tijdelijk bij ons kwam ... lees verder...

Eetkalender 2016
Even een intercollegiale cadeautip. Als ex-scheurkalendermaakster (6 edities lang) weet ik hoe krankzinnig veel werk het maken van een kalender is, want er zitten belachelijk veel dagen in een jaar. En dan had ik bovendien bijstand van collega Onno Kleyn en deden we niet eens elke dag een recept – ... lees verder...

Thaise mosselen
Ik had net mijn visserie in de krant afgesloten, toen ik mij realiseerde dat ik de mosselen was vergeten. Geen vis, inderdaad, de oplettende lezer heeft helemaal gelijk, maar wel vissig. En supersnel klaar (fastfood, anyone?), en heerlijk, en driekwart van het jaar volop verkrijgbaar. Dus ze móeten ... lees verder...

Open lasagne met kip en pesto #nopakjes
Voor het eerst is de Antipakjesavondtrofee uitgereikt, en wel aan de inzender van het lekkerste pakjesloze recept voor 4 december Antipakjesavond. Dat was van Daniëlle Bakker, met haar even originele als mooi uitziende recept van Open lasagne met kip en pesto op de speciale antipakjesfacebookpagina. ... lees verder...

Kook-eet-leesboek: Leven tot elke prijs
Ze kookt, bakt en braadt. Klopt veegt en zuigt. Maj is de archetypische huisvrouw uit de jaren vijftig, maar dan in Zweden. In de roman Leven tot elke prijs geeft ze een inkijkje in haar leven, vol weifelingen en onzekerheden en gepieker. In een vloeiende monologue interieur leef je met haar mee en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 176
- Pagina 177
- Pagina 178
- Pagina 179
- Pagina 180
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »