Recente berichten

Noedelsoepje (in a jar!)
Kunnen we het in 2016 niet meer de godganse tijd over ‘healthy’ hebben? En meteen ook nooit meer over de vermeende tegenhanger ‘guilty pleasure’? Goed, gevarieerd, normaal eten, zonder daar linksom of rechtsom krampachtig over te doen, dat lijkt mij een veel beter idee. Belangrijkste ingrediënt: een ... lees verder...

Gelukskoekjes
Het leek zo’n leuk idee, een recept voor fortune cookies om het nieuwe jaar te vieren. U weet wel, die gedeukte gevalletjes van de Chinees waar een papiertje met een gelukswens (‘fortune’) inzit. Alleen, is het u wel eens opgevallen? Die koekjes zelf zijn niet te hachelen. Nee, ook niet die uit deze ... lees verder...

Pasta zonder schuldgevoel
Misdadig vind ik het, dit soort persberichten: “Er staat een overheerlijk bord pasta voor je op tafel, het water loopt je al in de mond, maar door dat stemmetje in je hoofd 'koolhydraten, calorieën, vet', krijg je direct een schuldgevoel.” Hoezo een schuldgevoel van een bordje pasta?! ? De ... lees verder...

Appelmuffins met bonen
Nee, ik had ook nog nooit van de grauwe erwt gehoord, en het is een licht onooglijk bubbelig bruin gevalletje, maar sinds ik op de presentatie van het gisteren besproken boek Bonen! een paar zakjes meekreeg, ben ik ermee aan de slag gegaan, en ze zijn heerlijk! Een van de eerste dingen die ik ermee ... lees verder...

Kookboek Bonen!
Tja, dan heet je met je achternaam Boon en wat doe je dan? Dan schrijf je een bonenboek. En dan ook maar meteen het Bonenboek der Bonenboeken. Het begon bij Joke Boon met een simpele opmerking toen ze iemand hoorde zeggen ‘Dat zou ik nu wel elke dag lusten.’ Van de weeromstuit ging ze zich afvragen: ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 175
- Pagina 176
- Pagina 177
- Pagina 178
- Pagina 179
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »