Recente berichten

Vegatopia kookboek
Weet je wat grappig is? Ik ken alleen maar níet-vegetariërs die fan zijn van Vegatopia. Dat zegt een hoop over de kwaliteiten van deze vegetarische website die inmiddels twintig (20!) jaar bestaat. Ach, wat is er een hoop veranderd in die tijd. Weet u nog, vroeger, toen vegetarisch eten iets was ... lees verder...

Limburgse asperges in Zwitserland
Een kok heeft ook wel eens zin in een verzetje. Wat doet hij dan? Dan gaat hij koken met bevriende koks. Afgelopen weekend raakte ik verzeild in een Zwitsers aspergefeestje van 7 Limburgse koks die onze dierbare witte seizoensgroente gingen promoten bij de Zwitsers. Het zit zo. De van oorsprong ... lees verder...

Tandoori-vis uit de oven
Voor de liefhebbers van het Knorr Wereldgerecht ‘Ovengebakken Tandoori Tilapiafilet’ heb ik slecht nieuws: het pakje gaat uit de handel. Maar de kans is groot dat niemand daar een traan om zal laten, want u liet het immers massaal links liggen ten faveure van de Italiaanse lasagnette en de Thaise ... lees verder...

Wildplukken in de Auvergne
Laatst mocht ik tijdens een culinaire persreis in de Auvergne een ochtend wildplukken met een botanicus. De bedoeling was dat we de bergen ingingen, maar daar lag nog sneeuw (!). Ik was sowieso sceptisch of er begin april wel wat te plukken valt, maar dat bleek nergens voor nodig. Wat een enorme ... lees verder...

Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek
Hij is er! De dozen worden zojuist binnengebracht met volop kersverse exemplaren van Het Grote Zónder Pakjes & Zakjes Kookboek. Eerst het slechte nieuws voor de trouwe fans: dit boek is een verzamelbundel van de eerder verschenen boeken Zonder pakjes & zakjes 1 en Zonder pakjes & ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 191
- Pagina 192
- Pagina 193
- Pagina 194
- Pagina 195
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »