Recente berichten

Clafoutis met perziken
(8/10 punten) Bereiden: 10 minuten In de oven: 45 minuten Dit is een pudding die eruit ziet als een taart. De oorspronkelijke Franse versie is met kersen, maar met perziken krijg je ook een heerlijk resultaat. In de zomer natuurlijk met verse perziken, en anders met een blik. Supersnel en ... lees verder...

Borrelnootjes
Mag ik eens een theorietje poneren? Niet gehinderd door enige wetenschappelijke bewijsvoering, maar gewoon een koudegrondtheorietje uit de losse pols? Om te beginnen hebben wij Nederlanders geen eetcultuur. Nee, nu niet meteen gaan tegensputteren over onze kroketten, stamppotten en stroopwafels, ... lees verder...

Verzamelbundel zonder pakjes en zakjes
Mijn nieuwste boek is naar de drukker! Nu ja, nieuw, nieuw... Het gaat om een antipakjesverzamelbundel (ik zeg: scrabblewoord), met gevoel voor understatement Het Grote Zónder Pakjes & Zakjes Kookboek gedoopt. Even een stapje terug in de tijd: een paar jaar geleden verbaasde ik mij erover hoe ... lees verder...

Raapsteeltjes met spaghetti
De raapsteeltjes zijn er weer! De allereerste groente van de nieuwe lente. Elk jaar zit iedereen na de donkere hachee-stamppot-rookworst-erwtensoepmaanden weer reikhalzend uit te kijken naar het verse groene spul. En elk jaar is het weer een teleurstelling dat het allemaal nog even duurt voor de ... lees verder...

Mosterdtsoep, pardon, mosterdsoep
Unox kennen we allemaal van de Cup-a-soup. Zout water met smaakversterkers en wat gezellige flubbeltjes en dat heet dan bijvoorbeeld ‘Special romige mosterdsoep met bacon en tuinkruiden’. Briljante marketing als dé oppepper voor het vier-uur-inzakmomentje. Maar Unox heeft ook een chique lijn, in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 193
- Pagina 194
- Pagina 195
- Pagina 196
- Pagina 197
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »