Recente berichten

Baklezing 1 februari
Hollandse baklustigen, komt allen tezamen! En dan niet voor de buis bij Heel Holland Bakt, maar in een zaal van het Amsterdamse Okura hotel, waar ik op 1 februari een baklezing ga houden. Een culinair bakcollege, zo je wilt. Dit alles in het kader van de razendpopulaire zondagmiddagse ... lees verder...

Aardappelcupcakes
Deze tijd van het jaar vraagt om terugblikken en vooruitkijken. Ook ik ontkwam er afgelopen zaterdag niet aan, in de feestelijke tweehonderdste aflevering van mijn antipakjesrubriek in Trouw. Met terugwerkende kracht blijkt 2014 op pakjesgebied het jaar van het ontbrekende ei. Mijn top drie met ... lees verder...

Kliekjestoetje: Appeltjes uit de oven
Het is mooi geweest. We zijn klaar met die hele kerst. Eerst de familie over de vloer, daarna de schoonfamilie. Of andersom, daar wil ik vanaf wezen. Wekenlang piekeren en lijstjes maken. Dagenlang boodschappen doen en verdorie toch nog cruciale dingen vergeten. En dan ineens is het voorbij, zijn ... lees verder...

Toastjes met forel en biet
Zoek je nog een kerstig borrelhapje om de hongerige hordes even zoet te houden? Dan heb ik deze toastjes voor je. Laat ik beginnen met zeggen dat je er zelf uiteraard op mag variëren. Deze zijn ook maar toevallig zo uitgevallen omdat ik deze spullen bij de hand had. En bleken een grote ... lees verder...

Feestdessert: Schwarzwalderkirschglaasjes
De bladen en blogs staan weer vol met kinderkerstmenu’s. Een en al fleurige lolligheid: soep met een gezichtje van de kerstman erin, aardappels in de vorm van dennenboompjes, worstjes verkleed als rendieren. Om over de koddige sneeuwpoptoetjes nog maar te zwijgen. Ik ben geen voorstander van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 200
- Pagina 201
- Pagina 202
- Pagina 203
- Pagina 204
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »