Recente berichten

Great British Bake Off versus Heel Holland Bakt
Verwarrend hoor, als je hetzelfde tv-programma in twee landen tegelijk volgt. Morgen is op de BBC alweer de finale van het Engelse bakprogramma Great British Bake Off (GGBO), terwijl we in Nederland op zondagavond gelukkig nog lang niet zover zijn in de Nederlandse spin-off Heel Holland Bakt (HHB). ... lees verder...

Energierepen
Mijn postbode maakt overuren. U wilt niet weten hoeveel dozen, manden en kratjes er bij mij thuis bezorgd worden, verstuurd door producenten en pr-bureaus die hopen dat ik over hun spul ga schrijven. Vaak zitten er heerlijke dingen tussen, af en toe regelrecht vieze en regelmatig hilarisch ... lees verder...

Gougères (kaassoesjes)
Vorige week deze tijd was ik een paar dagen op een perstripje in de Bourgogne, ter gelegenheid van het Fête de la Gastronomie. In 2010 zette namelijk de Unesco de Franse keuken op de werelderfgoedlijst, tussen de Amsterdamse grachtengordel, de tempels van Ankor Wat, de Chinese Muur en de Londense ... lees verder...

Tomatensalade à la Ottolenghi
Ottolenghi mag dan intussen een heel bataljon aan medewerkers hebben dat zijn recepten helpt ontwikkelen, ik heb natuurlijk meneer Koken met Karin tot mijn beschikking. Dus ik zette hem aan het werk met het gisteren besproken kookboek Plenty More en hij koos dit vegetarische recept voor ... lees verder...

Sushi to go
Ooit waren die Japanse rijst-met-visrolletjes het summum van chique en exotisch, helemaal als ze op een lopende band voorbij kwamen, maar intussen zijn sushi zo mainstream dat ik zelfs een recept opnam in mijn kinderkookboek Lekker Opscheppen. Sterker nog, elke supermarkt heeft ze tegenwoordig in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 213
- Pagina 214
- Pagina 215
- Pagina 216
- Pagina 217
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »