Recente berichten

Rondje Chablis
Nog een (herfst-)vakantietip, maar dan iets verder weg. Chablis is behalve een lekkere wijn ook een heel snoezig plaatsje. Met vakwerkhuisjes en bloemenspul. Met een leuke zondagse markt. Waar je meteen struikelt over het echtpaar dat er elke zondag ter plekke bloedworst staat te maken en te ... lees verder...

Vla (zonder koek!)
Grmpf. Ze zijn nu echt gek geworden in pakjesland. Pakkenland, moet ik zeggen, en meer in het bijzonder vlapakkenland. Heel veel lezers wezen mij de afgelopen maanden op de nieuwe koekvla van Melkunie: vla met roze koeken, gevulde koeken of stroopwafels. Uit een pak: Melkunie Roze koek vla Melk, ... lees verder...

Foodlingo Bijbel
Ik ben hopeloos onhip. Dat blijkt al uit het feit dat ik pas een half jaar na verschijning de hand wist te leggen op een exemplaar van het culinaire trendwoordenboek Foodlingo Bijbel. Ik heb trends altijd pas door als ze alweer geweest zijn. Het is niet anders. Ik heb andere kwaliteiten. Maar ach, ... lees verder...

Courgette met Texelse schapenkaas
Verrukkelijke overjarige schapenkaas die onmiskenbaar geurt en smaakt naar schaap. Véél schaap. Die kocht ik laatst bij kaasboerderij Wezenspeyk op Texel, waar ik het gisteren over had. Best heftig spul, beslist niet geschikt voor de ochtendboterham, maar ach, wat een onnoemelijk genot om later op ... lees verder...

Kaasmakerij Wezenspyk
Nog ideeën nodig voor de herfstvakantie? Ik zeg: op naar de kaasboer op Texel. Denk je aan Texel, dan denk je aan schapen. Ze hebben er 14.000, evenveel als er inwoners zijn. Schapenkaas maken doen ze er dan ook al heel lang, naar eigen zeggen al vijfhonderd jaar. Kaasboer Anton Witte van boerderij ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 211
- Pagina 212
- Pagina 213
- Pagina 214
- Pagina 215
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »